یارو عکس بچگیاشو به زنش نشون میده میگه:
اگه گفتی این کیه؟
زن میگه نمیدونم راهنمایی کن.
مرده میگه:
خیلی تو رو کــ*رده...
زن میگه:
خدا بکشتت اینجوری که بدتر گيجم میکنی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یارو عکس بچگیاشو به زنش نشون میده میگه:
اگه گفتی این کیه؟
زن میگه نمیدونم راهنمایی کن.
مرده میگه:
خیلی تو رو کــ*رده...
زن میگه:
خدا بکشتت اینجوری که بدتر گيجم میکنی(sm2)
اونی که شما بهش میگید عشقم!!
ما بهش هيچی نمیگیم
آخه من با عشق شما چیکار دارم.. :)
لطفا منو وارد زندگی شخصیتون نکنید..(sm120)
من دنبال دردسر نیسم
مجی ﻣﻴﺮﻩ ﭘﻴﺶ ﻓﺎﻟﮕﻴﺮ ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﻳﺎ ﻛﺴﻲ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟
.
.
.
.
.
.
ﻣﻴﮕﻪ ﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻛﻒ ﺩﺳﺘﻤﻮ ﻧﺪﻳﺪﻱ !! ﻣﻴﮕﻪ ﻗﻴﺎﻓﺘﻮ ﻛﻪ ﺩﻳﺪﻡ !!!!!(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر نداری مگه مینا مادرزنم شد(sm2)هنوز خودش نگفته چون در پوست خودش نمیگنجه نمیدونه چطور شادیشو نشون بده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجور(sm2)دیدم در مود عذرخواهی هستی گفتم از من عذرخواهی کنی(sm120)تلگرام زدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي منو از دست اين داماد نما نجات بده (sm155)(sm155)(sm155)(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعععععععع به سلامتی (sm10)
مبارکه (sm173)
نع نمیتونم بزنم متاسفانه (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی (sm74)
بپر بیا پیشِ من (sm201)
رسول اذیتش نکن دیگه (sm208)(sm203)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي چي رو مباركه (sm2)
بیا خودم نجاتت میدم مادرزن جان(sm19)بیا ببرمت بستی بخوریم من مثل بعضیها نیستم برم تهران با دیگران بستنی بخورم من مادرزنم میرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الکی میگه؟ (sm2)