چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای ؟
نیستی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای ؟
نیستی؟
شدید درگیر کار و زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم سر کار 2 شیفته (sm50)
کارت چیه؟نقل قول:
سریع ج بده دیگه
هادی چه خبر؟
انو چرا از کانال رفتی بیرون
چه اولو
چه اخری
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل رفتی بیرون تازگیا ؟
خبری نیست جز سلامتی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چه خبره
4بیدارمیشم میپرم سوپری2تا اسمارتیس میگیرم.بعدمیام خونه(sm120)
گفتم ببینم اگه رفتی بازار شلوغ بوده یا نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورتو گرفتم دیوس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا رفتم کارت ملیمون بگیرم.نگا میکنم چه خبره(sm120)
باشه راستی آهنگ مخمل نازُ میخوای آپ کنم ؟ فلکشو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش نداری بذاری تایپک(sm2)بده مرسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم قراره فردا بره دوبی جنس بیاره گفتم اگه مخمل نازم بود بگیر سیدی شونقل قول:
آلبومشو از یه نفر گرفتم ولی ناقصه چون تراک 7 ش مهستی ــــــــه (sm2)
3 تراک گذاشتم رو آپ
بیچاره چریشففففففففف (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2تاپست پشت هم اومد.خاستم یکیشو پاک کنم جفتش پاک شد(sm2)
سرعت تو از من داغون تره که هادی(sm2)هلش بده(sm120)
نشد که نشد که نشد که(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
باو تا 90 رفت فرت شد (sm3)
بالاخره آپ شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
31مین طول میکشه دانش(sm59)
کاری به آهنگایی که شماعی زاده ساخته ندارم اینو رو هم خوب میدونم که ایشون آهنگساز کاربلدی هستند - ولی موسیقی خوب شامل یه پکیج خوب از ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و خواننده است . اگه یکی از اینا نتونن از پس کار بیان مسلما کار خوب نمیشه - شماعی زاده الان فقط داره گذشته ای که از خودش به عنوان یه آهنگساز ساخته رو خراب میکنه با این کارایی که بیرون میده - حرف منم در مورد چند سال اخیر بود و نه گذشته ای که گذشته (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلودم خوبه ولی آپلودم داغونه ! بی پدرا مخابرات روزم که نمیتونی آپ کنی حجم میبره
مال من جفتش داغونه(sm59)
نامحدود 512 اسیاتک دارم.50تابیشترنمیره(sm132)
سرعتت که خیلی پایینه باز حالا 120 بود خوب بودنقل قول:
سرعت آپلودت چنده تست کردی ؟ ماهی چقدر ؟
راستی این 4 دلاره آره ؟
4.71$
از مخابرات راهت شدم.5گیگ میداد ماهی25تومن.هیچیشم رایگان نبود(sm2)نقل قول:
4ماهه اسیاتک دارم.راضیم.ماهی41تومن.اپلود� � زیاد فرقی نداره همونه یکم کمتر
اوسکل کردی(sm98)(sm2)
4دلارو 71 سنت(sm98)
دلار فک کنم الان3600باشه
(sm2) آپلودبوی 4 دلار دادهنقل قول:
دیوث اینکه دانلود نخورده چرت میگی (sm98)
بمیر(sm98)(sm120)
(sm54) په چرا ثبت نشده
همی که گذاشتی زدم دان(sm2)کپ کرده ثبت نرکده(sm120)
میگم داری ذکر میگی ماروهم به یادبیار (sm2)
شوخییش هم جایز نیست (sm2)
هدفون هایده پلی ولوم ته(sm120)
یه وقتی زیاد هایده گوش میدادم الان فقط مهستی .....نقل قول:
مهستی خیلی قشنگ تره به نظرم
منم دیقن برعکس(sm120)
چهچه میزنه هایده تنم میلرزه (sm50)
مهستی هایده داریوش چاوشی اینا زیاد گوش میدم.بترتیب هم مورد علاقمن(sm50)