من حس میکنم فیلمبردار این موزیک ویدیو آقای ایمنی بوده و امید سقفی تدوینش کرده ( تدوینش خیلی از سطح ایمین بالاتره و مثل آثار کوجی نیست) و امید سقفی هم تو اسامی بعد از تدوین اسم ایمین رو به عنوان کارگردان نیاورده و کلا هیچ اسمی از کارگردان به میون نیومده و این باعث دلخوری ایمین شده ..و یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که از هر 10 آهنگی که تیم ایمین و پارسیان میسازن و برای شادمهر میفرستن فقط یکیش مورد قبول شادمهره و تازه همونم کلی دستکاری میکنه مثلا شنیده بودم آهنگ کشتی2 که با صدای پارسیان منتشر شده رو قبلش برای شادمهر فرستاده بودن و نخونده و گفته خوب نیست ..
اگه میلاد هاشمی با شادمهر به اختلاف میخورد منطقی تر بود .. اینا که حتی از میلاد هاشمی هم سطحشون تو موزیک خیلی پایین تره دیگه دارن خیلی خودشونو تحویل میگیرن که اینطوری برخورد میکنن و از خود متشکرن و برعکس باید خیلی هم از شادمهر ممنون باشن که اگه اسمی ازشون به میون میاد و شهرتی هم کسب کردن به خاطر وجود شادمهره که بهشون بها داده.. حالا هر چی هست همون بهتر که از اینا بکشه بیرون و تنهایی و یا با کمک یه تیم بهتر ادامه بده ( کار گروهی خوبه به شرطی که گروهت مثل بهروز صفاریان یا افکاری کاربلد باشن اما تنهایی بهتره)