[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اهنگی خونده (sm118)
سر من مست جمالت دل من دام خیالت
گهر دیده نثار کف دریای تو دارد ... (sm50)
لانتوری رو 5،6 روز وقت دارید برید ببینید مطمئن باشید به اکران عمومی نمیرسه (sm120)
بر یاد لب تو نی هر روز بنالیده
عشقت دهن نی را پر قند و شکر کرده ... (sm50)
تو به من گفتی احتمال زیاد آلبوم بهمن میاد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
چه انتظاری داری اون موقع حتی بعدشم خود محسن گفت آلبوم بهمن میاد. همه چی تغییر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی رفت واسه سال دیگه ؟؟؟ (sm74) مجوز هارو که گرفتن میکس و مستر هم تمومه که (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا گوگل ماله شما هم باز نمیشه؟
سلام سجادنقل قول:
تو نقدی که ممر واسه سیزده نوشته بود گفته بود که به قسمت دوم شعر آهنگ شیرمردا مجوز ندادن واسه همین چاوشی مجبور شده شعر قسمت اولو تکرار کنه.
میشه بگی اون چه شعری بود؟دنبال یه شعر کلاسیک با مضمون سیاسی مثل شیرمردا میگردم ولی تا حالا پیدا نکردم.ممنون میشم کمکم کنی.(sm10)
مثل بنز باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو "واتس اپ" چطور بفهمم کی بلاکم کرده؟! وقتی بلاک بشم چجوری میشه پروفش؟! (sm120)
این لینک آپاراتو با کیفیت 720 و 360 چطور میکشین بیرون؟
سلام. متاسفانه من اطلاعی ندارم در این مورد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهور آمریکا گفت: "اگر در مورد آزادی دین جدی هستیم - و خطاب من اینجا با هم کیشان مسیحی است که اکثریت را در این کشور تشکیل می دهند - باید درک کنیم که حمله به یک دین، حمله به همه ادیان است."
آقای اوباما در آغاز سخنانش گفت: "اولین چیزی که می خواهم بگویم و مسلمانان آمریکا آن را به اندازه کافی نمی شنوند این است: من از شما سپاسگزارم. سپاسگزارم که به جامعه خود خدمت می کنید، سپاسگزارم که به همسایگان خود کمک می کنید، سپاسگزارم که کمک می کنید به عنوان خانواده آمریکایی متحد و قوی بمانیم."
رئیس جمهور آمریکا گفت او می داند که جامعه مسلمانان آمریکا "به خاطر اعمال تعداد انگشت شماری از افراد مقصر شناخته می شود و هدف گرفته می شود."
دقیقا چیه دیندارانو چپاول کرده اونخت ؟
آلبوم اسکوتر هم اومد(sm118)
هنو نمیدونی یه چی میاد اول باید لینک بدی بعد بگی اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تونزوِی گذاشتم
سرورت شخمیه یه اهنگ رو اینجا از سرورت زدم دان انگار البوم زده بودم دانلود شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین سرور ایرانه الدنگ
تو چون اونوری اینطوریه . اینور مثل هلو دانلود میشه
بهترین سرور ایران (sm2)
عجبا (sm2)
به جا تعریف یه لینک دیگه بده خو(sm2)
هست دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هاست دی ال سرور ایران . بهترم داریم مگه
الان میگه سرور من (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نمیخوان بگن یا بد میشنون واقعا :|
شهرام اذر امشب عالی بود دقیق و درست (sm120)
بابک سعیدی چقدر جلف تشریف داره ...
سلام دوستان کسی این اهنگ چاوشی رو داره با کیفیت بالا بذاره واسه دانلود
دیگه امشب صدای پا نمیاد
غم میاد و کسی اینجا نمیاد
آسمون دل من بارونیه
غم عشقت تو دلم زندونیه ... (sm50)
این پرهام ابراهیمی هست عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یاد تو رفتم آروم توی ابرا
نامت رو نوشتم با خط غم اونجا
یه گل محبت توی باغ دل هادیگه وانمیشه
باز غروب درد با دلم غم من آشنا نمیشه ...(sm50)
حالا مثل پونه ها تو توی صحرا بی نشونی
بیا بگم چه سخته غم این بی همزبونی
دیگه امشب صدای پا نمیاد
عم میاد و کسی اینجا نمیاد ... (sm50)
آسمون دل من بارونیه
غم عشقت تو دلم زندونیه
غم عشقت تو دلم زندونیه .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نیست کمک کنه
نقل قول:
...نقل قول:
یعنی جاووشی نیست(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که عطا هست وگرنه خیلیا پتانسیل حذف شدنو داشتن فردا شب (sm2)