نویسندش مجتبی کبیری نیست ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نویسندش مجتبی کبیری نیست ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار کاست افتاده بود دست ناظم دبیرستان : یادم میاد یادم میاد پدرت از بیماری مُرد پول نداشتم سر قبرش گل بزارم با درد تو دفتر (sm2)یه بارم لو نرفتم (sm2)یه ضبط سونی قرمز داشتم لامصب عالی میزد یه دبیرستانو رو که نه بلکی یه منطقه زیر پوشش من بود (sm2)
همون چاوشی رفته سمت عربی
به سلطان عرب (sm3)
ویدیو نیس همون عکسارو چسبونده بهم سینجولی بود حرکتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
همون دو سه روز اول مطلبشو گذاشتم نویسنده سایت برترینها بیده بیچاره شوک بهش وارد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم الان پلی کردم فهمیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخوای راک بخونی پس پاپ خوندنت چیه
اگه میخوای پاپ بخونی پس روضه خوندنت چیه
اگه میخوای اشعار کلاسیک بخونی پس پدرام پاریزی این وسط چیه
بیاد و مجنون دل من (sm2)
چقدر کس میگین