نه دیگه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm74)
مر30 عزیز(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلابی چاووشی(sm14)
نکردن یه کدوم یه تبریک تولد به داریوش بگن :|
(sm10)نقل قول:
البته خود پرهام ابراهیمی هم از طرفدارای محسنه و ادم با اخلاقیه ...
این اهنگ کیفیت خوب ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320ش رو نمیدونم اما با کیفیت بهتر از اینکه لینک گذاشتی هست یه سرچ گوگل بزن ...نقل قول:
من ندارم وگرنه اپ میکردم برات ... (sm10)
بازم ممنون عزیز(sm127)(sm10)نقل قول:
سندی هی قهوه ایشون کرد بازم ول کن نبودن
کلی دبیرستان دخترانه پشتش بود ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف میشد به نفع خودشم بود دوبار پشت هم این همه کامنت بد بگیری واسه خودتم بده خب ...
یه جاها رو انگار لج میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) (sm2) استاد
جومه ی ویلی چافی چقدر قشنگه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو گردنش گلوبند عکس رضاشاه
وای بچه ها مهندس اُمده بریم تماشا
(sm118)
سر خیابون بندر چقدر قشنگه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر تراکاش عالی بود(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این سبک بازم آلبوم اومد.اینجا معرفی کن بیزحمت(sm118)
(sm2)
نمیتونم براش صبر کنم دوبله فارسیش هم اومد کیفیتش بد نی بشینم ببینم ..
هنوز ندیدیش (sm54)
استیج پلی شد چون میدونم زر زر کردین حتما نمیخونم چیزی بالا ..
کیفیت بالا نداره که .. (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبله فارسی هم داره ..
من یک ماه پیش دیدمش کیفیتش هم بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه 19 بیاد(sm50)نقل قول:
(sm171)
اخرش یه شب همینجا سراین کوچه میمیره(sm172)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm169)
(sm59)فریال متحول شده بود (sm120)سهراب عالی بود ایضا امین عطا هم که (sm3)
پول پیتزا ندارم سیت سمبوسه میارم (sm118)
یک سریال جنایی درام و بیوگرافیAmerican.Crime.Story
از شبکه فاکس پخش میشه هر فصلش مربوط به یه داستان مجزاست مثل سریال داستان ترسناک امریکایی
داستان از این قراره هر فصل به یکی از تبهکاران و جنایتکارای تاریخ امریکا میپردازه فصل اولش اولین قسمت اومده امتیاز بالایی داره
عکسی که گذاشتی از uppic ؟ برای من نمیاد چجور تو استفاده میکنی (sm54)
(sm2)
اشترم تورو ببرن برات کمپوت میخرم میارم(sm2)
و مهم نیست چند شنبه است
و مهم نیست ساعت چند است
چه احمقانه زنده ام چه وحشیانه نیستی
چه عاشقانه بود عمر من چه زخم روزمره ای ...(sm50)
از تیریپ سنتی زدی تو تیریپ راک دیوث؟(sm2)
نه - سنتی که هست ، یزدانی هم که همیشه بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع کنیم شات گذاشتن (sm120)
نه جونه تو ولمون کن یه کمردردی دارم که نگو شات مات زده شدم اصن(sm2)