البوم اریان هرچی باشه فکر کنم منو بهتر از البوم صادقی بگیره (sm120) هیچکدوم از کارا رو تا اخر نتونستم برم (sm25)
البته سلیقست ...(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم اریان هرچی باشه فکر کنم منو بهتر از البوم صادقی بگیره (sm120) هیچکدوم از کارا رو تا اخر نتونستم برم (sm25)
البته سلیقست ...(sm120)
آلبوم صادقی افتضاحه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریان حداقل یه سرودی پخش میشه ، دور هم میخندیم(sm2)
این همه ترک من موندم چه دلیل داره به زور بچپونی تو البوم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به خودا (sm120)
بحث اینکه چرا 15 تا ترک داره نیست ، حداقل یه ترک خوب داشته باشه (sm25) متوسط هم نداره (sm25) بعد یه سری از روی تعصب برو ببین چه سر و صدایی راه انداختن (sm98) آی ترکوندی ، تا ابد مشکی ، بهترین البوم سال و ...(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اسم این استدیو که رضا صادقی با جهانبخش که اهنگ من و بارون خوندن چی بود ؟راگا ؟؟؟؟
آقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فک کنم
ایمان حجت
منم حرفم همینه 15تا کار یکیشم اونطور که باید نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارن دیگه ...
طرف نوشته مرتضی پاشایی امپراطور موسیقی پاپ ... توقعی نیست دیگه
ای کسانی که گروه آریان رو مسخره می کنید البته منم از سبکشون خوشم نمیاد (sm120) ! ولی آیا میدانید همین گروه آریان یه زمانی توی انگلیس و آمریکا و سوئد کنسرت میذاشت می ترکوند ! (sm50)
طرفدار تو ایران ینی خواننده مورد نظر برینه هم باید به به و چه چه کنینقل قول:
توماس دو تا آلبوم بد داد ، اولین نفری بودم که همه جا گفتم رید و ... دعوا و فحش و فحش کاری ... سیاوش قمیشی هم همینطور
اگه الکی از خواننده تعریف نکن ، خود خواننده میفهمه که ریده ! مثه طرفدارای منصور چند سال قبل
مطمئنی ؟نقل قول: