اععععععععع دقیقا همینطوره (sm30)
امروز رفتم یه بسته هوا خریدم
خدا خیرشون بده 2_3تا چیپس هم توش بود..(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اععععععععع دقیقا همینطوره (sm30)
امروز رفتم یه بسته هوا خریدم
خدا خیرشون بده 2_3تا چیپس هم توش بود..(sm2)
گذشته هر چی بوده گذشته (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدورتی نبود رفع بشه فقط ی سوتفاهم بود ک رفع شد (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه روحش شاد (sm81)(sm10)
دلم دلممممممممم(sm50)(sm50)(sm50)
من به تنهایی ده میلیونم اخه(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50)
نیـشـِ حـرفـِ مـردمـم کـردیـ !
(sm50)
هنوزم همونی؟! (sm19)(sm134)نقل قول:
(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتی شکسته تر از هر کشتی شکسته ای! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دار دنیا یه اتاق و سکوت و خلوت داشتیم همونم ازم گرفتن. (sm9)
دانشگاه آکسفورد بورسیه نشدم که یکی از همین دانشگاه های زپرتی داخله دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو هنوز نشناختی! اگه از کسی یا جایی خوشم نیاد بدون اینکه چیزی بگم یا مقابله به مثل کنم میرم!
(sm19)نقل قول:
اگه میخواستم واسه خونه پول بدم که بغل خونمون دانشگاه آزاد میرفتم دیگه! هزینه هاشون یکسان میشد (sm120)
البته دارم مذاکره میکنم که جام با یه نفر دیگه عوض کنم. (sm132)
!I know (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 درصد شک داشتم! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا در حال مذاکره ام ببینم چی میشه!(sm132)
در فکر انتقالی هم هستم! مث اینکه باید این ترم حداقل از 17 بالاتر بشه تا بتونم بیام رشت. ولی با توجه به اینکه هر شب تا 3_4 صب بساط لهو و لعب برپاست همین که نیفتم باید شکر کنم.
تا حالا آدم دیدی هم عاشق چاوشی باشه هم تتلو؟! یعنی با چنین افرادی روبرو ام. (sm2)
اصن من تا حالا نمیدونستم تتلو هم تو دنیای واقعی فن داره. (sm2)
درود خدمت آتی گل (sm19)نقل قول:
خوبی؟! خوشی؟!
شرح حال این روز هام رو تو نقلای بالا گفتم! (sm172)
چطوري حسینکم؟! (sm19)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]