خوبی برادر جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبی برادر جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا دیگه وارد ماین مسائل خدا نشو (sm132) این دس جوک ها را نزار(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر، یه فرمانده تو داشتیم تو پادگان خیلی مَرد بود / اون موقع خدمت تازه اس ام اس ها را برای همه سیم کارت ها فعال کرده بودند ( قبلش باید درخواست می دادی برای فعال شدن) خلاصه حرف این بود : هیچ وقت با پیامبران و خدا و این مسائل اسم ام اس ها را انتشار ندهید و شما جز اون آمدما نباشید و ... خدایش حرفش هنوز یادمه ... یادش گرامی باد.....
فرمانده گرامی از مرکز آموزش 07 کازرون ( جناب سروان{اون موقع} فرهام رستمی حرفت هنوز یادمه (sm10)(sm183)
حرفت را به صابر هم رسوندم ، اونم قبول کرده (sm19)
چرا برادر جان؟نقل قول:
کجای دنیا دلگیرت کرده؟
(sm27)(sm27)(sm27)
یه رفیق دارم اهل انزلیِ مثل برادرم دوسش دارم... چند روزیِ دلش گرفته به فکرشم (sm50)نقل قول:
خدای خودمه برادر جان ، من با خدای خودم راحتم باهاش شوخی دارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خدای شما کاری ندارم ؛ کاسه داغ تر از آش نشو لطفا
منم بیام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میدونی من چرا اینطوری شدم ؟؟؟نقل قول: