(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی کن.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لول تریاک زیر این تخته...
ببین اشعار آسمانی برات میزارم.اینا برای آقامون ممد وحی شده.(sm50)
اهنگ حجتو بهروز کچل مث البوم فریدون زده
هیچ با آهنگش حال نکردم آهنگای آلبومش خیلی بهتر بود
به گزارش سینماخبر،بنا بر اعلام این نهاد سینمایی که مسئولیت جمع آوری آرای مردمی را برعهده دارد، به ترتیب حروف الفبا «ابد و یک روز» اولین ساختهی سعید روستایی، «اژدها وارد میشود» ساختهی مانی حقیقی، «بادیگارد» ساختهی ابراهیم حاتمیکیا، «بارکد» ساختهی مصطفی کیایی و «لانتوری» سومین ساختهی رضا درمیشیان پنج فیلم برتر از دیدگاه تماشاگران هستند
این درمیشیان اینده ای بس درخشان داره اینقد جوونه اسمش سر زبوناس
ای مونس روزگار چونی بی من
ای همدم غمگسار چونی بی من
من با رخ چون خزان زردم بی تو
تو با رخ چون بهار چونی بی من
(sm50)
دنیا که دنیا نیست زندونه ...
(sm2)جریان این چیه باز
چقد شیکه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم ضبط کرده (sm2)
(sm2)انگلیسی (sm30)
مجریه هم بدش نمیاد (sm2)
(sm2)من الان لخت لختم ! (sm30)
بابا اینا ساختگیه (sm2)
(sm2)یه وقتایی میزنه بالا چیکا کنم
(sm30)خطر دیوث بیا حریف قدره
(sm30)
مجری هم دلش میخواست (sm120)
اصلا نمیخوام بشنوم این چیزارو (sm2)
جوون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)با این اوصافی که این مدیره داشت پس این همیشه موقه اجرای دختره کف دستی میزده پشت صحنه
کبود شده (sm2)
(sm2)نمیدونی تو چه نعمتی هستی حتی پشت اون لباسای مذخرف
(sm30)
الی این قسمت های انگلیسی رو ترجمه کن (sm173)
(sm2) نرم افزار سینجول انلاین ترنسلیتور رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 دقیقه بهم بده (sm30)
بچه ها کمک انسانی یعنی چی ؟
(sm2)نمیدونم والا از نظر اون چه معنایی میده
وقتی میزنه بالا دیگه مجری و منشی و مدیر و ... نمیشناسه (sm2)
مثلا یه معنیش این میشه که یکی برات جور میکنم (sm30)
این که میشه همون ... کشی خودمون (sm2)
افشار کیه ؟؟؟ (sm2)
تا میتونید شیر کنید(sm10)
مگه گفتم آدم بکش (sm50) خداییش قانع شدم (sm2)
دیوث میگه دوستت دارم ! خو بگو زده بالا دیگه ! (sm2)
آخرشم نداد (sm81)
لطفا تبدیل به Mp3 واسه شر تو تلگرام (sm176)