مرد زندگی باید:
قدش بالای185!
ته ریش دار!
پولدار!
صداش بم!
عطرش تلخ!
ترجیحا...
آشپزی عالی!
ظرفارو به موقع بشوره!
به مامانشم بگه هرچی خانومم میگه!
دخترااااااااا موافقییید؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
تا رویای بعدی همتون رو به خدا می سپارم :)))))
نمایش نسخه قابل چاپ
مرد زندگی باید:
قدش بالای185!
ته ریش دار!
پولدار!
صداش بم!
عطرش تلخ!
ترجیحا...
آشپزی عالی!
ظرفارو به موقع بشوره!
به مامانشم بگه هرچی خانومم میگه!
دخترااااااااا موافقییید؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
تا رویای بعدی همتون رو به خدا می سپارم :)))))
این پستایی که من خوندم این بنده خدا فقط پرسید این کیه؟ خب نمیشناختشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شروع کردی گفتی:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله را کشش ندهید ، طوری نشود که نظام تاپیک در خطر بیفتد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسمش گفتم میتونست نقل نگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی میگه تو یکی بهتره دیگه حرف نزنی معنای دیگری دارد
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
صابر گفت ادامه ندیم... اینُ میگم و میرم بخوابم...نقل قول:
حالا بذار با یه دیدگاه دیگه آشنات کنم:
اون پرسید این کیه تو میتونستی نگی از تو که نپرسید... اصلا نمیگفتی بهتر از این بود که بگی متاسفم برات که اونم بهت بگه تو یکی حرف نزن
(sm27)
دهنت سرویس خارررِ احترام به حرفو چسبوندی به در و دیوار (sm2)نقل قول:
یاد آن جمله بزرگوار افتادم ، نمیخواستم بگم ولی میگم ... (sm2)
خوب بگذریم ولی در کل میتونه کلا سمت من نیاد ...
من در حال حاضر اصلا حال خوبی ندارم (sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم (sm127)
نظرتون رو به دمای هوای اهواز جلب میکنم و میرم که رفته باشم...نقل قول:
عکس رو پنهون میکنم که نترسید...
از بیماران قلبی و صرع و بانوان باردار مانند اینها خواهشمندم عکس رو نبینن...