اندکی هم مردم ازارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اندکی هم مردم ازارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بیپ تونز میفرسته به ایمیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به لحاظ ریتم و لحن به نظرم یه جاهاییش به مردم آزار یه جاهایی هم به خلیج ایرانی میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه ماکت بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr_black [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ک همش یاد مردم آزار میوفتم...شاید اشتباه برداشت میکنمنقل قول:
من که از آلبوم بیرون نمیرم فعلا وگرنه می گفتم بهتون شبیه کدومه (sm120)
ممر نمیای بگی ملودی و تنظیم بهم نمیخوره؟؟؟ بهتر شده این آلبوم؟؟
- (sm120)
آره همون مردم آزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر خود محسن بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAK-TA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم زحمت کشیدی.دمت گرم
البوم شیکیه ولی خب هضمش سنگینه.تبریک میگم بهتون