دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشت میرفت! مگه رفت؟؟؟؟؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم ولی برات دردسر داره تا راهش بندازی (sm120) موقتی هات اسپوت رو نصب کن حله (sm120)نقل قول:
گورادیولا که اسطوره شما نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره شما مربی جدیدتونه (sm120)
که تنها افتخارش اینه تو الکلاسیکوی زامورانو و لادروپ یه گل به غارسا زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالی بعد گلش(sm2)
لوییز انریکه از تاسوتی و زیدان خاطرات بدی داره(sm2)
دوستان چاوشیستی سلام من علی ام آلبوم نیومد آخر
همونطور که شما فیگو و رونالدو رو اسطوره خودتون میدونید, ما هم انریکه رو اسطوره خودمون میدونیم(sm59)نقل قول:
پپ حسابی کیونتون گذاشته که ازش عقده به دل گرفتید(sm2)
سلام منم میلادم نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ریده شد به تاپیک بازش کن لامصبو(sm39)