درود بر دختر گلم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر دختر گلم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلت اینه؟ (sm138)نقل قول:
برو یه سیم کارت 2تومنی بخر واسه اومدن توی گروه ما هیشکیم شمارتُ نداره متوجه نخواهد شد... دیگه چه بهونه ای داری؟
میخوای دیوونه نشی چاره همونِ که گفتم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که پیداس دانشگاه زپرتی ـت دولتیِ... انشالله که موفق باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم که بتونی شرایط بهتری برای خودت فراهم کنی
خسته نباشید... هنوز خوابید که
(sm19)
من که بیدارم و خراب (sm50)(sm132)
باز با تو اشتباه میکنیم
زندگی خود را تباه میکنیم (sm118)(sm118)
من میگم ببند دهنتو(sm2)نقل قول:
رودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک اویزون(sm120)
به به.. لاو(sm127)نقل قول:
صاف تا قسمتی نیمه ابری(sm2)
حودت چطوری لاو؟