فقط جیغ میزنه تو البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط جیغ میزنه تو البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژست روشن فکری. طرف هر چی کس شره گوش میده بعد میخواد بیاد گنده گوزی کنه و ادا روشن فکرارو داره میگه من چاوشی گوش میدم. بعد ما صبح تا شب چاوشی گوش میدیم، روزی که البوم جدید چاوشی میاد، میایم از صبح تا شب شعر یه خواننده دیگه رو به اشتراک میزاریم. واقعا میشه؟نقل قول:
یا خدا (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نظرت اینه یا داری مسخره بازی در میاری؟ (sm54)
من نظرم رو قبلا گفتم دیگه سه تا تخیلی تو آلبوم هست ولی بقیه اش خوبهنقل قول:
نیشان من بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جی اس شاف VS کل تاپیک .. :l
چرا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرمه فقط جیغو خر خر صدای چاوشیهنقل قول:
متاسفم ...نقل قول:
همین (sm176)