[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم بیاد(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم بیاد(sm50)
(sm118)
یه کار ساده نتونستی انجام بدی دیوس ..
کنون که راز دل ما ز پرده بیرون شد...
بزن که در دل این پرده راز میگوئی...
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم 2 تا باهم آپ میکنم اون زمان بندی پشت سر هم آپ میکنه چجوریه ؟
نشنیده بودم ... دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ خونده (sm50)
toolsنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
setting
scheduler
(sm54)پانیدا رای نیاورد
- (sm50)
(sm120)ازش تعریف کردم پر رو شد جنبه نداره
وی با بیان اینکه اسیدپاشی در لانتوری به عنوان یک مضمون صرف استفاده نشده؛ گفت: نگاه انحصارطلبانه و مالیخولیایی که در جامعهی ما وجود دارد مختص به اسیدپاشی نمیشود و در ریزترین روابط اجتماعی ما هم وجود دارد. حتی 70 درصد ترانههایی که از آرمین 2afm تا محسن چاوشی میخوانند هم ترویج همین نگاه انحصارطلبانه و مالیخولیاییست که به اصطلاح به عنوان عشق مطرح میشود
حاشیه داغترین نشست خبری جشنواره فجر؛
سوت میزنی(sm120)
(sm3)تی وی فقط از بادیگارد میگه بقیه مردن مردشور اون فیلمیو ببرن که سازمان هنری ! اوج ساختتش
خب تی وی نیگا نکن مجبوری مگه ؟ (sm70) اگه هم میخوای نیگا کنی بزن شبکه نرمش[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
اشترم کنسرت سیمرغ رو خریدم
اوه اشترم دی وی دیش ناینه میشه اچ دی کشید بیرون
خورشیدمو شهاب قبولم نمیکند
سیمرغمو عقاب قبولم نمیکند ... (sm50)
(sm209)قرار بود رنگ ابی داشته باشه اونو حذف کردن صولتی گذاشتن
(sm118)در حال ریپ ..
زادروز مرد تکرار نشدنی سینمای ایران، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] گرامی باد
تورج شعبانخانی: یک روز از عمرم مانده باشد، دوباره روی صحنه میروم + من، فرهاد و اردلان سرفراز، یک سال و نیم شب و روز با هم بودیم
+ نازی ناز کن زندگی خواننده اش را عوض کرد
+ حبیب بسیار افتاده، سر به زیر و نجیب بود
محمود احمدینژاد به نامزدهای انتخابات توصیه کرده: "نامزدهای انتخابات هم در دوره نامزدی با هم دوست باشند و با هم بعد از ازدواج، همدیگر را دوست بدارند."(sm2)
(sm120)نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان لخت لختم ...(sm120)
(sm2)الان رسول و خطر و رضا ارین میپرن روت
کبود شده ... (sm2)
(sm50)
جوننننننننننننننننننننننن نننننن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خم شو که میخوام درت دخول کنم عزیزم(sm59)
بیا باز افتادی به خارش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنان در تو بخوارنمش که تا ماه گشاد گشاد راه بری(sm2)نقل قول:
یره تنهاترین عاشق فریدون فروغی 320 وجود داره؟
الی(sm120)(sm51)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواستم کاره یه خواننده مرده رو رمیکس کنم چی؟(sm2)
دیوث هم البوم میخوای هم ریمیکس مرده؟ دیگه چی(sm2)(sm2)نقل قول:
زانیاره رو میزنی یا نه؟ دیوث ریمیکس مگه اجازه میخواد.افیشیال نیست که
(sm169)
بزار جای دادنت خوب شه بعد بیا واسه صفتزنت جاهل شو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
یعنی از 64 بالاتر نداره (sm54)نقل قول: