هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار
هفت شنبه های بیمار ...(sm50)
(sm120)مگه من فنلاندم 4 گیگ اپ کنم
امیر یغما زدی روی سایت؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم خودم یه نرم افزار دیگه داشتم اچ دی زدم نتیجه مطلوب بود دارم دوباره با این ریپ میکنم 1280*720
الی این سایت که آنلاین کانورت میکرد چی بود آدرسش ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت صحنه
نکته جالب حساب کردم با 720 میشه همون حجم تقریبا ! فقط خوبیش اینه که کسی اینو دان میکنه دیگه جا نمیخوره کیفیت به 720 میخوره
دو تا کار میتونی بکنی هم بدی یوتیوب کم حجمش کنه اگر نذاشت با این سایت کانورت بزنی تبدیل کنه بعد خودت دان کنی خوب بود بزنی اخه 4 گیگ برای 70 مین ستمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو فایدش چیه همین الان اپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من دارم با کیفیت خوب ریپ میکنم اصلشو بذاریم که 95 درصد ملت بلد نیستن ریپ کنن اسکلیم اونجوری بذاریم
به همون دلیلی که الان نقل گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم 2 گیگ اختلاف دیوث کم چیزیه
کامنتای صب رو مگه نخوندی دی وی دیش ناینه یعنی 9 گیگینقل قول:
الیاس با کیفیت اینو میدی ؟ (sm80)
ندارمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقن جالبه وقتی یه دی وی دی معمولی رو ریپ میکنی مثلا میشه 3 گیگ بعد اچ دی ریپش کنی حجمش میره بالا بدون افزایش کیفیت مثلا میشه 4.5 گیگ
ولی الان من دی وی دی ناین رو با دو کیفیت 720 و 1080 ریپ کردم حجمش یکی شد !
سینجول وقتی اومدی زر نزن حوصلتو ندارم
(sm118)9 میلیون و 300 هزار
(sm118)عارف و زلاند
1500
1000
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستی دید در شبو دیدی؟(sm2)(sm2)نقل قول:
بنده خدا خب دروغ نمیگه
(sm209)اشترم غلت کردم بی خیالش بشیم 4 گیگ !
دیوث کامنتای اینستا رو میخونی یا نه؟(sm2)
زانیارو میزنی؟(sm2)نقل قول:
بیا پخنقل قول:
ببین یه دسته اساسی باید به اینستا بکشی.اگه جدی نمیگیری که هیچ
ولی اگه جدی میگیری باید قشنگتر پست بذاری
مثلا خواننده معروفا رو تگ کنی،کاناله تلگرامو بذاری تو متن.توی تلگرام بذاری ترکو.موزیک بذاری رو کاور و بذاری اینستا.ملت یه تیکه موزیک بشنون
اونم که گفتی شب ردیفش میکنم
داوود اینقد دس دس کردی ریمیکس معروفو که میگن این یارو مهران عباسی رفت تو کارش
اقبالی ؟ نصرالله ؟نقل قول:
داریوش که مشغول ضبط موزیک ویدئو بعیده اول اهنگو ول بده بیرون
نصرالله رو نمیدونم
امشب آهنگ میثم ابراهیمی
(sm120)جهت له کردن رسول
راضیم به این که با هم فیلم های پ..ورن رو میدیدیم (sm181)
بی پدر چرا قط شد رفت از اول (sm9)ادم تو این مملکت میخواد یه چیزی اپ کنه از هوا کردن اپولو سخت تره
احتمالاً مثه سورپرایز بیا تو گوز پوچه :|نقل قول:
اما همین فوریه داریوش و شادمهر میاد حدسم درست بود :| شادمهر که وارثم آماده کرده دبل ول نده بیرون صلوات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)
120 تومن پول دادی؟ :| خرپولی بیش نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفع بی درد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]