[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از کانالای بزرگ و خوب تلگرام
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از کانالای بزرگ و خوب تلگرام
کی میشه که منو تو ما بشیمو رها بشیم (sm50)
(sm120)عجب بازی بود نیمه اول مث پلی استیشن بود لامصب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)جک نگین من سرویسم ارزونه سه ماه 30 تومن دوستان ماهی 70-80 تومن میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهههههههههههههههههه ميكشمششششششسس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لستر شوخی شوخی داره قهرمان میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو نمیگیرم به این تکرار طوطی وار
نه ...
مدام زندگی خنده دار را بکنیم
اوكي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود امای با شعر یغما آهنگش اومد (sm120)
آن کهنه درختم که تنم زخمی برف است
حیثیت این باغ منم، خار و خسی نیست ... (sm50)
ديوث زدم اينستا خب.بعدشم زانياره واسه ١ ماه ديگه زودتر يه چي ديگه ميزنم:)))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)علیفر دیوانس بقرعان کل تاریخ گزارشگریشو گیر داد به سیستم 4 نفره خطی میگه اینم از برکات دفاع خطی خو مردک لستر الان چیه پ
(sm120)اپ کن دیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
'گناهم را ببخش(sm50)
این عکس یا عکس اواتارم رو اگه با کیفیت نسبتا خوب داریدتو ارشیوتون بدین بیزحمت.تو گوگل نیافتم.پوستر بزنم(sm50)
من در پی خویشم به تو برمیخورم اما
آن سان شده ام گم که به من دسترسی نیست ... (sm50)
در عشق خوشا مرگ که این بودن ناب است
وقتی همه ی بودن ما جز هوسی نیست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چيو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول رسم هواداری رو بجا اوردی(sm50)نقل قول:
میدم نوشته هاشو پاک کنن.2در1 میزنم(sm50)
(sm2)من از این نقل گرفتم چرا از خطر شدنقل قول:
از ساعت 4 دارم برخیز سرلک رو گوش میدم - چقدر خوب خونده ، چه آهنگ و فضای خوبی داره (sm74)
(sm2)بگو مستند ریلیز کرده دیوثنقل قول:
(sm70)برای این زیاده خودت دیدی نکات مهمشو بگو
(sm2)اینو از سد علی یاد گرفتننقل قول:
(sm30)نقل قول:
(sm120)رفتیم برای اپ قسمت سوم
اشترم کاورشو کیفیت خوب گیر اوردی ؟ دیجی هم زده اینو کاوراش جالب نیس
روا نبود با این همه تنهایی تنها بمونم ... (sm50)
(sm2)این بدبختو حسابی مشت و مالش داده
یه اسکرین شاتم بذار ازش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خیلی واجبه لامصب (sm50)
تمام دنیا جنسای بنجول شون رو به ما مینداززن.بعد افتخار هم میکنن
بازار های جهانی برای ایران صف کشیدن.اوسکل گیر اوردن(sm50)
(sm77)
از همین پروژه ها خدا میدونه چقد میدزدن از ما ملت(sm50)
زیرنویس سریال animals هنوز نیومده ؟؟
پاشو از خوابو ببین دنیاتو آب برده...(sm50)
حق من این نبود ... (sm74)
علیرضا قربانی - مرگ قو ...(sm81)
غمو غصه شده حق دل من
به همینا مستحقه دل من
(sm81)
شروع فصل دوم سریال Better Call Saul از 28 بهمن 94
(sm50)