حالا بچه ها خودمونی شدن این مدت حسام صداش میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا بچه ها خودمونی شدن این مدت حسام صداش میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم روز قدس به جای آمریکا و اسراییل به سراج و کبیری مرگ بگن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخش اگه از این همه قشنگی
سهم تو شد یه آدم کلنگی..
من اگه زیر سقف تو نباشم
لااااال بشم
اگه ازت جدا شم..
(sm50)
فکری بدی هم نیستا (sm2)مرگ بر استاد کبیری (sm2)نقل قول:
(sm50)محسن اگه بخواد یه آلبوم سرِ بی گزند بده باید با کارن کار کنه که کلا یه فضای دیگه ای رو وارد کارش کنه
خوبه دیگه مجمع به آرامش رسید
استاد حسامی و صفاریان و تفوی چیکار کنن اونوقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاق من ، اتاق بي پنجرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاق دلخسته ازين حنجره
ببخش اگه هميشه وقتي تنهام
با کوهي از غم به سراغت ميام
ببخش اگه ازين همه قشنگي
سهم تو شد يه آدم کلنگي
جايي واسه تنهاييام ندارم
که توي خلوتش دووم بيارم
اي در و ديوار هميشه خسته
چي داري جز يه آدم شکسته
طاقت اين همه غمو ندارم
اما خدا کنه دووم بيارم
اتاق من ، خدا کنه آخرم
کم نياري ، خراب نشي روسرم
اتاق من ، اتاق بي پنجره ...
امیر ارجینی
بشینن گوشه کف بزنننقل قول:
وقتی کارن میاد دیگه بقیه باید بوق بزنن