من از ...مه بمونی کنارم
من که به جز تو کسی رو ندارم
من از ...مه که نباشه دوری
فقط دلم میخواد بگی چجوری
من از ...مه که یه روز دعامون
بره تو آسمون پیش ...مون
به عشق اون که بعد اون همه درد
... یه بار نگاهی هم به ما کرد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ...مه بمونی کنارم
من که به جز تو کسی رو ندارم
من از ...مه که نباشه دوری
فقط دلم میخواد بگی چجوری
من از ...مه که یه روز دعامون
بره تو آسمون پیش ...مون
به عشق اون که بعد اون همه درد
... یه بار نگاهی هم به ما کرد ... (sm50)
«در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره روح را آهسته و در انزواء میخورد و میتراشد. این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد؛ چون عموماً عادت دارند که این دردهای باورنکردنی را جزء اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سَبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی میکنند آن را با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند. زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی به توسط شراب و خواب مصنوعی بهوسیله افیون و مواد مخدره است؛ ولی افسوس که تأثیر اینگونه داروها موقت است و به جای تسکین پس از مدتی بر شدت درد میافزاید».
خانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از پشت زندان غم آمدم ... (sm81)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
- (sm50)
(sm59)
اخه لینکدارهارو مهمونا نمیبینن برا همون بدون لینکشم گذلشتم
(sm2)
ادعای سی.ان.ان درباره تدارکات عربستان برای حمله زمینی به سوریه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
المعلم در واکنش به تصمیم ریاض برای حمله به سوریه:متجاوزان سعودی با تابوت خود به کشورشان باز خواهند گشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج اقا می خواد سوار سمند توربو شارژ بشه (sm2)
هشدار فرماندهان **** به اعزام نیروهای سعودی به سوریه: منطقه را درگیر جنگ نکنید
" اسیدپاشی در فیلم من به عنوان یک مضمون صرف استفاده نشده؛ نگاه انحصارطلبانه و مالیخولیایی که در جامعهی ما وجود دارد مختص به اسیدپاشی نمیشود و در ریزترین روابط اجتماعی ما هم وجود دارد. حتی 70 درصد ترانههایی که از آرمین 2afm تا محسن #چاوشی میخوانند هم ترویج همین نگاه انحصارطلبانه و مالیخولیاییست که به اصطلاح به عنوان عشق مطرح میشود."
لانتوری(sm169)
(sm111)
(sm169)
امیر تو وقتی تگ میزنی Title میزنی شماره تراک هم میوفته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم اینجوریه دستی خودم شماره هارو پاک مکنم گفتم شاید مال تو اینجوری نباشه یعنی شماره نیوفته
(sm30)
این جدیده اینو دانلود کن
(sm50)
(sm50)
به کوه می ماند
محکم و استوار
در دامنه اش گل های ریز وحشی قرمز
بر قله اش سپیدی برف
می توانی با همه ی اعتمادت بر شانه اش تکیه کنی ، اشک بریزی ، قرار بگیری
می توانی صبح گاه از مه غلیظی که بر او سیطره افکنده سرشار شوی
با لبخند همه ی ابرهای جهان را آرام آرام از صورتش کنار بزنی
می توانی مسیر را طی کنی
از دامنه و کوهپایه بگذری
با پرندگان همسایه شوی
با خورشید چای بنوشی
می توانی به قله برسی
شاداب و پر توان
کوه عظیمت را فتح کنی
بر اوجِ آسمانش پرچمی نصب کنی
که او پر از مهر پر از شُکر پاسش بدارد
کوهی که شایسته است تا تو در آغوشِ قله اش بمانی
لبریز از عشق ... لبریز از خدا
یادش بخیر قدیما یه عالمه وب طرفداری محسن تو نت بود و همیشه آپ میشد منم که طبق معمول کارم خوندن مطالب بود ... امشب که سر زدم به فیوریتهام دیدم بیشتراشون یا سایتش خرابه یا دیگه به روز نمی کنن یا ... واقعا یادش بخیر (sm74)
قسمت شماره نداره .... فقط Title داره که میزنی کلا پاک میشه ! البته شماره خود تراک منظورم نیست شماره ای که رو خود Title میوفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومایی که میزاری خودت شماره نداره مثلا مث این عکسه اینجوری شماره میوفته
از mp3tag استفاده کن ..
دارم اونم اینجوریه اتفاقا از همونم استفاده دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوس فک میکنی دلیلش چیه شماره میندازه تایتل ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام فقط اسم آهنگُ بزنه بی شماره ولی کلا اسم تراک ها رو کپی میکنه تو قسمت تایتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید براش تعریف کنی، که اولی ترکه و بعد از فاصله میشه تایتل
(sm19)
بلد نیستم چجوریه اگه میتونی ویدئو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از Tag&Rename استفاده میکنم، نرم افزار شما هم مطمئنن این گزینه ها رو داره. تب سوم میشه تغییر تگ با استفاده از اسم آهنگ، اون نواره رو ببین، من چندتا برای پیش فرض تعریف کردم براش، دکمه ی mask Editor رو بزنی میشه تعریف کرد که همیشه بمونه تو نرم افزار، تو الان با توجه به عکسی که گذاشتی باید %2 %6 رو انتخاب کنی، اینجوری نرم افزار هرچی قبل از فاصله است رو میگیره ترک آهنگ، بعد از فاصله رو به عنوان تایتل درنظر میگیره، دکمه ی Write Tags رو که بزنی تغییرات اعمال میشه، می تونی از گزینه ی کنارش اول پریویوش رو ببینی
دستت درد نکنه ولی فقط همین نرم افزار داره اون چیزی که من میخوام اون 2تای دیگه نداره اصلا هرچی گشتم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط واسه یادآوری! (sm10)(sm120)
کپی رایت این خانم مال من بود من معرفش بودم - آخه چرا ، چرا (sm81)
(sm81)
شب که از راه میرسه غربتم باهاش میاد
توی کوچه های شب باز صدای پاش میاد ... (sm81)