آلبوم امیر بی گزند از پاروی بی قایق بهتره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم امیر بی گزند از پاروی بی قایق بهتره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارن اینا رو تو استودیوش راه نمیده اصلا (sm176)نقل قول:
من آتیش زیر خاکسترما (sm2)البته خانم شاه مقصود و آخرین اتوبوس را پسندیده من کمی نظرم تغییر کرده (sm2)ینی شانس رو ببین همون دو تا تراکی که من بدم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
استخوانترکاندة دردی و این نابخردان
استخوانترکاندنت را کاردانی دیدهاند
یعنی کارن انقد خوبه؟ (sm54)نقل قول:
مشکل فضا سازی نیست بلکه ریتم ملودیهنقل قول:
کارن بی نظیره ... (sm50)
شبكه hbo شخصا هويت جان اسنو رو مشخص كرد : جان پسر ليانا استارك و ريگار تارگرين
تئوري چند ساله r + l = j تاييد شد ،
البته هنوز مشخص نيست كه جان حرومزادست يا بعد ازدواج ليانا و ريگار بدنيا اومده❗️
از این بالاتر بخواد کار کنه دیگه موزیسین های ایران جوابگو نیستن (sm2)
آقا شنیدم این میلاده تو استیج ویدیو داد از pmc پخش میشد ..