به سان ِ رود
که در نشیب ِ دره سر به سنگ می زند
رونده باش;
امید هیچ معجزی زمرده نیست
زنده باش
(هوشنگ ابتهاج)
نمایش نسخه قابل چاپ
به سان ِ رود
که در نشیب ِ دره سر به سنگ می زند
رونده باش;
امید هیچ معجزی زمرده نیست
زنده باش
(هوشنگ ابتهاج)
The Skelet Twice (2014) (sm3)
مردن به وقت شهریور (1392) (sm3)
دو تا فیلم بد توی یه روز (sm74)
تو این سالها همیشه تیمی که علاوه بر چیزای دیگه شانس هم داره قهرمان میشه... به ما نمیخوره امسال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم که امشب شب زنده دارم ای یار
چه بیقرارم ای یار برس به دادم ای یار ... (sm50)
تو دنیا طرفدارای دو تیم هیچوقت از رو نمیرم یکی لیورپول و یکی هم لنگ (sm120)
برو بده.. 2تا تیمتم که ریدن(sm2)
روز مذخرفی بود (sm2)
هر روز عمرم از دیروز بدتره(sm2)
تو خیلی ساده بودی من نبودم
تو جا افتاده بودی من نبودم
و معمولیترین فرق من و تو
تو فوقالعاده بودی من نبودم
یاغی
(sm50)
تازگیا دیگه اصن نمیشه آپ کرد خدا خیلی حرفه تا 99 درصد بری بعد برگردی از اول (sm3)
عجب گرفتاری شدیم بعدازظهرم که نصفه گیر کرد دیشبم همین جور
فایده نداره
(sm138)
(sm172)
(sm27)
آلبوم رف برا سال بعد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
کامنت آخری منظورش چی بوده ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا شغال نر و ماده
(sm98) برو بابا مردک زیادی پورو شدی . رو زیادی بهت دادم حالا شاخ شدی . دیگه ازم نقل نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هاپ هاپ هاپ پر و پاچه میگرم :| ممه ها رو رد کن بیاد تا گازت نگرفتم (sm2)
- (sm50)
تا تو باشی سایت ممه ای نری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دست به دعا جلو تیلفیزیون (sm2)خدایا پروردگارا اگه استقلال ببازه قول میدم آدم شم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم سال ؟؟؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
ای خدا این لنگیا رو از ما نگیر (sm2)
(sm169)
اختصاصی (sm120)
حجت اشرف زاده با تیتراژ فیلم سینمایی " هم نام " می آید
فیلم سینمایی هم نام با کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدی مراحل پایانی تدوین را سپری می کند . تیتراژ پایانی این فیلم با صدای حجت اشرف زاده و ترانه سرایی علیرضا بدیع خواهد بود
(sm30)کامنت اول دهنش سرویس(sm30)
اشترم دیدی قسمت جدیدو گذاشته بود ؟
اهنگ امید علومی مگه ناقص نیس زدی
ممر از این آلبوما اگه سراغ داری معرفی کن Ciempies - Nostalgia
از کجا به کجا رسیدی جمال فرد!
خاک عالم تو سرش از محسن رسید به مشت ک.وس لیس(sm3)
منظورت خوایه ماله دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
بخشید یه سوال هر کی بتونه جواب بده ممنون میشم
من برای اندروید از هر ***** شکنی مثل هات اسپات شیلد یا کلود وی پی ان استفاده میکنم حجم اینترنتم به صورت وحشتناکی مصرف میکنه خواستم بدونم طبیعیه راهی واسه جلوگیری هست؟ کلا ***** شکنی هست که حجم مصرفی رو بیشتر نکنه؟؟؟
(sm120)اشترم پارت اخر
الی کمک
اره طبیعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیسکو رو هم تست کن
تست کن اینم درس بود پاک کنم از هاردم
(sm2)ببین فردا وطن امروز و کیهان چی تیتر بزنن