دارم میبازمش ای داد بی دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم کردم که لعنت بر خودم باد (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم میبازمش ای داد بی دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم کردم که لعنت بر خودم باد (sm81)
حالا توپ در اختیار فولادی ها ، احمد آل نعمه حرکت رو اغاز میکنه ، حالا بختیار یه پس پشت مدافعان برای ال نعمه ، حالا خود ِ احمد ... عالی کار میکنه ، حالا میره که دروازه باز بشه (sm2)( دیوونه ی این جملشم ) توی دروازه توی دروازه آل نعمه
آخه چرا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهر رسول ؟
نیشابور (sm81)نقل قول:
دانیال ِ توبه گر هر چی آلبوم اومده امسال گفته عالیه(sm2)
کسی که جعفر گوش میده (sm2)
شرمنده نمیدونمستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال هیچی نداره فقط صحنه ست (sm120)
لوکاس هوود هم که از اول سریال تمامه دخترای بانشی رو کرده نگفتم کدوماشون که (sm120)
گهرم (sm27)
ولی شب خوش(sm10)
سلام (sm166)
سلام به همگی...