لبی سرد و دلی افسرده داریم
به سر افکار تیپا خورده داریمرسد پایان پاییز و از آغازهزاران جوجه ی نشمرده داریم!
نمایش نسخه قابل چاپ
لبی سرد و دلی افسرده داریم
به سر افکار تیپا خورده داریمرسد پایان پاییز و از آغازهزاران جوجه ی نشمرده داریم!
پاییز ثانیه ثانیه می گذرد، یادت نرود این جا کسی هست که به اندازه
تمام برگ های رقصان پاییز برایت آرزوهای خوب دارد.
عمرت یلدایی، دلت دریایی، روزگارت بهاری
یلدای خوشی را برایتان آرزو می کنم . . .
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون نمیخواستم فین گلیش بنویسم
بعد نوید آدرس سایت و گفت و منم بیو دادم
قربان الایدم سنه
بوی بد گاز معده حاصل گاز سولفید هیدروژن است دانشمندان انگلیسی کشف کردند که استشمام این گاز باعث جلوگیری از سلول های سرطانی می شود گو.زامونو الکی هدر دادیم رفت میتونستیم کلینیک درمان سرطان بزنیم از این به بعد پولی می گو.زم گو.زی 5 تومن گوزیییییییییییه،گوووووووو وووز نخند مطلب علمیه
اشکهایم مزه شیر میدهند . . . . . . . . . . . . . . . . .
بس که حسرت م.م.ه خوردم : (sm81)
درد مرگ نخند این پست خیلی غم داره ها(sm74)
یک سوعالی چند وقت ذهنمو درگیر کرده به این ادمینهای سایتهای دوستیابی تو اینترنت چی میگن ؟ ۱. ک.س کش الکترینیکی ؟ ۲. خانم بیار مجازی ؟ ۳. قرم.س.اق اینترنتی ؟ ۴. آقا دستت درد نکنه چسبید ؟ شما بگید!!(sm77)
عالی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﭽﻪ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ
ﻭﺍﺳﺖ ﮐﯿﻒ ﺑﺨﺮﻡ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ... ﺗﺎﭘﻨﺠﻢ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﻣﻌﺪﻟﺶ ﺑﯿﺴﺖ
ﻣﯿﺸﺪﻩ ﻫﺮﺑﺎﺭ
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭﺍﺳﺶ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺧﻮﺏ ﺑﺨﺮﻩ
ﻣﯿﮕﻔﺖ ﻧﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ
ﺗﻮﻫﻤﺶ
ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ
ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ...
ﺩﯾﭙﻠﻤﺷﻢ ﺑﺎﻣﻌﺪﻝ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ
ﻭﺍﺳﺖ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﺨﺮﻡ ﻣﯿﮕﻪ
ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ... ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎﺑﺎﺵ
ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﺨﺮﻡ؟ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ .
ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺩﺭﺩﺕ
ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ؟ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﯿﮕﻢ ... ﻭﻗﺖ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﭘﺴﺮﻩ
ﺑﺎﺑﺎﺵ
ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻭﺍﺳﺖ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺨﺮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﻧﻪ
ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ... ﺑﻌﺪﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ
ﺩﺭﺑﺴﺘﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ
ﺩﺍﺷﺖ ﻧﻔﺴﺎﯼ ﺁﺧﺮﺷﻮ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻪ
ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ
ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻮ .
ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﺎﻡ ﭘﯿﺸﺖ ﺑﻬﺖ
ﻣﯿﮕﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ .
ﺗﻮ ﺭﺍﻩ
ﺧﻮﻧﻪ ﯼ ﺑﺎﺑﺎﻫﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﻤﯿﺮﻩ
ﻫﯿﭽﮑﺴﻢ
ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﺍﻭﻧﻬﻤﻪ ﺗﻮﭖ ﺗﻨﯿﺲ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ
من هم سن و سال تو که بودم، شش هف تا پیج رو تنهایی میچرخوندم !
.
.
.
.
.
.
[از سری سرکوفت های من به فرزندم در آینده]
ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ :
ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺗﻨﺪ ﺑﮕﻮ " : ﺳﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﺷﯿﺮ ، ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ
ﺳﯿﺮ !!! "
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﮕﺎﻩ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﺗﻮ ﭼﺎﮎ ﺳـــ.ﯿﻨﺶ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺳﻪ ﮐـــ.ﺲ ﭘﯿﺮ
ﮐﯿــ.ﺮ ﺗﻮ ﮐـــ.ﺲ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﮐـــ.ﯿﺮ ﺗﻮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﭘــﺸﻢ ﮐﯿــ.ﺮ
ﺳﻪ ﮐﯿــ.ﺮ ﭘﯿﺮ ﺗﻮ ﮐـــ.ﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺸﯽ ﺳﯿﺮ !..
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ ﮔﻔﺖ: ﺑﮑﻦ!
دوستان راسته میگن این افرادی که تو تاپیک شادی تماشاچی هستند
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همونهای هستند که فیلم ســـ.وپر رو به سکـــ.س ترجیح میدن والا!!!!
با این همه ادعا در رابطه با کامپیوتر تازه امروز فهمیدم که زدن Ctrl+W برای بهتر کردن رنگ مانیتور چقدر مفید !! :|
ناموسن چند تا زید داری؟
.
.
.
.
.
.
.
.
پدر زین الدین زیدان
حاج آقا روی منبر داشت از تجدید فراش میگفت یه حاج خانومی از پشت پرده داد زد: حاج آقا این حرفها چیه میزنین مگه شما شیعه علی و محب فاطمه نیستین؟مگه نمیدونین تا حضرت فاطمه زنده بود،حضرت علی هیچ همسر دیگری اختیار نکرد؟حاج آقا فرمودند:البته که شنیدیم ولی حضرت فاطمه نه سالش بود اومد و هجده سالگی هم رفت. نه شماها که سی سالگی اومدین و الانم هفتاد سالتونه ولی قصد رفتن ندارین!!!!!!
ﭘﯿﺎﻡ ﺩﮐﺘﺮ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ .:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻨﻮﺯﻡ ﻣﭽﮑﺮﯾﻦ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻓﺮﻭ ﮐﻨﻢ ؟؟
مریدی لرزان نزد شیخ بشدی و عارض گشت: یا شیخ خوابی بس ترسناک بدیدمی چنان که رنگ شورت از سفید به قهوه ای بودار متمایل گشتی... شیخ گفت: بنال ببینم حیف نان، خواب چه دیده ای که بر خود ریده ای؟...
مرید گفت: بخواب دیدم سه گرگ گرسنه مرا دنبال همی نمایند و گاهی بقدر یک مایل و گاهی دو مایل از من فاصله گرفته اما ناگه از تاریکی بیرون جسته و خشتک مرا به دندان گرفتندی، در این میان کسی اندک گوشتی مرا بدادی که به آنها دهم و آنان را سیر نموده و خود را رهائی بخشم لیک آن تکه گوشت بقدری اندک بود که دندان نیش آنان را نیز چرب نمی کرد...
شیخ دستی بر سر کچلش کشید و لختی آن را خاراند و سپس گفت:
آن سه گرگ قبوض آب و برق و گاز بوده که پس از هر ماه و یا گاهی دو ماه بر تو حمله ور می گردند و آن تکه گوشت یارانه توست که اوسکُلت کرده و به دستت داده اند...
مرید چون این تعبیر شگرف را بشنید، خشتک خویش را دریده و از آن بالونی ساخته و راهی کوه و بیابان شد.
اسم آبجو یارو چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گولتو نمیخورم میدونم چیه ازش استفاده میکنم (sm150)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نــــــه (sm138)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حرکتــــینقل قول:
خودتی (sm120)نقل قول:
ﻫﻮﺍ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺁﻟﻮﺩﺱ!
ﺩﻳﺸﺐ داشتم اﺯﺑﻐﻞ ﯾﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﺩ
ﻣﯿﺸﺪﻡ،ﺩﯾﺪﻡ،ﭘﺴﺮﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻨﻔﺲ
ﺩﻫﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻣﯿﺪﻩ!
ﺑﺎﺩﺳﺘﺶ ﻫﻢ ﻗﻠﺐ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻭ ﻣﺎﺳﺎﮊ
ﻣﯿﺪﺍﺩ!ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﯿﺤﺎﻝ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ
ﺑﻮﺩ.
ﺟﻮﻭﻧﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﺍﺯﺩﺳﺖ ﻣﯿﺮﻥ!!
ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﺷﻤﺎ ﭼﺮﺍ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ؟
اونجایی که شاعر میگه :
حبیبم اگر خوابه طبیبم رو می خوام!
مثل این می مونه بگن :
.
.
.
.
.
.
اگه خودت نمیتونی بیای ، بگو دوستت بیاد خخخخخخخ
نامردا یاد منم بدین پست عاشقانه بزارم
.از بس پست خاک برسری گذاشتم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پی وی هر دختری میرم میگه گمشو اشغال بیشعور ح*شری !:||||||||||||||
عمته (sm70)نقل قول:
کار از دکتر بازی گذشته ، چقدر علم پیشرفت کردهنقل قول:
عجب حرکتــــی
بیا یه چی دیگه میدم بخور (sm70)نقل قول:
گولتو نمیخورم میدونم چیه ازش استفاده میکنم (sm150)
پدر عروس پرسید شغل داماد چی هست؟
گفتن ایشون فورواردر هستن
گفتن اووو پس در زمینه ترخیص کالا فعالیت می کنند
: نههههه
تو وایبر جک ها رو از این گروه به اون گروه فورواد میکنه
استاتوس مجتبی:نقل قول:
نون و پنیر و کیوی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه مـ.ـمه بیاد تو پی وی
مجتبی... آقـــــــــــا صابر با شما کار داره (sm70)نقل قول:
من دستم بنده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چیکار داره ...کارشم را بنداز(sm30)
دهنت که بند نیست... روشو زمین ننداز خیلی آقــــــــــــاس (sm70)نقل قول:
عقبی هم میخواد آبجو تزریق کنه(sm92)(sm166)نقل قول:
هیچی مثل این مساله رو اعصاب من نمیره که : با یه نفرخداحافظی کنم، بعد هم مسیر بشیم، بعد کنار هم هی
راه بریم، بعد من سرعتم رو کم و زیاد کنم که بیشتر از این ضایع نشیم ..! :|
یارو میره دکتر میگه شبها خواب می بینم با خرها فوتبال بازی میکنم. دکتر میگه این قرصهارو بخور. یارو میگه میشه از فرداشب بخورم؟ دکتر می پرسه چرا؟
میگه آخه امشب فیناله.
يارو از همسايش ميپرسه:دخترتو ديدم شکمش بزرگ شده بود حامله است؟همسايه ميگه نه چند وقته نفخ
کرده,بگوزه خوب ميشه. چند ماه بعد يارو همسايشو ميبينه ميگه: دخترتو ديدم,گوزشم بغلش بود! =)
طالع شورت: اگه شورتت آبيه، مهربوني، اگه قرمز، شيطوني، اگه صورتيه، حساسى، اگه مشكيه، بداخلاقي، اگه
بنفشه، خسيسي، اگه سفيده، موفقي، اگه قهوه اي دنبال طالعش نباش، ريدي تو شورتت، حواست نيست...