@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم حاضرم
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم حاضرم
خوبه بالاخره یکی پیدا شد به درد دلای من گوش بده(sm50)
(sm98)
داداش امیدوارم گربتو نگرین ازت اما اگر هم رفت غصه شو نخور
داداش برو سیگار بزن به بدن حوصلت بیاد سره جاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا میثم نسخ از مخفی بودن بیرون بیا(sm70)
امروز صبح پدر بزرگم گم شد بنده خدا ضربه مغزی شده حافظه اش داغون ساعت 9 صبح گم شد با موتور هندا 70 نصف شهر را گشتم آخر مامور انتظامی از آدرسی که تو جیبش بود آدرس خونه امون را پیدا کرد خیلی دلم براش میسوزه (sm74)
پد بزرگ ها و مادر بزرگ ها نعمت ها و برکت های خدا هستن خدا همه اشون را حفظ کنه اونی هم که ندارن خدا بیامرزه (sm10)
از صبح ساعت 8 صبح نسخ ام تا الان دیشب هم 4:30 خوابیدم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولی خب خیلی ضدحاله دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولمو پس بدن باهاش برم یکی دیگه بگیرم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قرار به کلانتری و ... باشه کلی طول میکشه و ما بیخود داریم گربه ای که مال خودمون نیس مدت طولانی تحمل میکنیم :|
میثم نسخ الدوله ملقب به نسخ دودول (sm70)نقل قول:
حیف نتم قطعی میده و گرنه یه جک حرفه ای برای رفقات تو هادی میساختم کلا انجمن میترکیدن از خنده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
(sm70)هادی طفلک که طرفدارتهنقل قول:
من به آزار تو می اندیشم فقط (sm70)
پیر شدم ولی هنوز خرفت نشدم یه حالی ازت بگیرم کاربر 2012 قراضه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(s m50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
(sm120)کچلنقل قول:
Hadi Sleep (sm2)(sm2)
- (sm50)
(sm81)این گربه ولکن نیس نمود منو
باو من نمیخوام دوستت داشته باشم چرا هی میچسبی بهم
(sm1)خدایا این چه بدبختیه
بیداره حال نداره (sm120)نقل قول:
هادی تو نیستی من باس با این دولچه وله حرف بزنم(sm2)
درخدمتمنقل قول:
بریم فوتبال نگاه کنیم
خیلی سخته وقتی به یه حیوون عادت کردی بمیره یا ازت بگیرنش، کاملا درکت میکنم (sm25)نقل قول:
(sm70)آنتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من میگم پولمو بدین زودتر بگیرین میگن دادگاه و پاسگاه و ... ما طرفو محکوم کنیم پول بده بعد بگیریم ...
یعنی مشخص نیس 1 هفته 1 ماه چقد باید علاف باشیم و گربه مردمو آب و نون بدیم و وابسته هم نشیم (sm1)
اینقدر که هوادارهای استقلال و پرسپولیس ایسلندی تشویق کردن ، خود ایسلندیها اینکار رو نکردن. الان تو ایسلند بهش میگن تشویق تهرانی ! (sm120)
(sm1)خیلی ساده میشد همه چیو حل کرد
من گربه رو پس میدادم به دلال تا بهشون بده
با همون پول یه گربه جایگزین میخریدم ازش
این که این همه شکایت و پیچیدگی نمیخواست 2 تا زن با هم لج کردن اینجوری شده (sm1)
نقل قول:
آب و نونی که بهش میدی رو فک کنم بشه پیگیری کرد و ازشون گرفت در نهایت... البته سخته ولی ممکنه... مهم اون وابستگیه که کم کم بیشتر و بیشتر میشه (sm25)نقل قول:
با زن ها معامله میکنی همینه دیگه (sm2)
- (sm50)
(sm81)
غمگین مثل پدری که بهش سبد کالا تعلق نگرفته (sm50)
(sm2)1- زن هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- تهرانی ها
علیرضا نتم هی قطعی میده از چیه؟(sm25)