چه شده .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه شده .. (sm74)
اسم ترک دیوونه شاید تغییر کنه برا هفته ی بعد ..
شهرزاد و فرهاد دوباره رفتن سمت هم .. (sm74)
میگن بهرام رادان تو فیلم بارکد از سنتوری هم بهتره حتی .. (sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
باز اومد این تبلیغاتا(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اینو browser.newtab.url میزنم چیزی نمیاد(sm81)
(sm74) امار از کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری تو سایتا تبلیغات میاد منظورته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.. همینجوری خودش چندتا تب تبلیغاتی باز میکنه.. مرورگر بسته هم باشه خودش باز میکنه مرورگرو(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیفهمم تو وارد سایتی نمیشی مروگر بسته تبلیغات باز میشه ! بیشتر شبیه جکه یه عکس بده بینم چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تولباری چیزی نصب کردی.وگرنه اماکن نداره.خلاصه یه چی نصب کردی
چی ه(sm192)
تو نفهمیدی چه درد زانوی خستمو تا کرد ... (sm50)
ی دفعه 2.3 تا تب تبلیغاتی باز میشه... حتی مرورگر بسته باشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق خاصی نمیفته که عکس بدم.. چندتا تب باز میکنه(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیم لس قسمت پنجم
هیچی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بلاکر نصب کردی ؟نقل قول:
ارهنقل قول:
خب وقتی بلاک میکنی عمل نمیکنه ؟ چیو نصب کردینقل قول:
ادرس چند تا وبلاگ مزخرف.. فکر کنم هی عوض میشه.. حالا این 3.4 تا که همیشه باز میشه رو بلاک کنم ببینم جلوشو میگیره یا نه(sm25)نقل قول:
دقیقا مث سگ بارون میاد
رفیقم دم در منتظر بود. فیلم لجند رو براش بریزم
منم گلایه رو پلی کردم میگوشیم.تموم شد تازع فهمیدم.بدبخت(sm30)
من اینو نصب کردم خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینه
خب همینه دیگه
(sm2)خلاصه هرجی که به نفشون باشه. کار خداس(sm30)
این دیوث جرات اینو نداره خوایه لیس بزنه همون که من گفتم لیس میزنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت 17 شهرزاد 720 کسی لینک داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)هلند
ایران(sm1)
(sm1)صحنه تک خوانی
شبیه مارمولک افریقایی می مونه
امیر صفحه آلبوما من هرچی کنترول اف5 میزنم چیزی برای سرچ نمیاره، چجوریه؟
هارد اکسترنال رو با otg وصل میکنم به گوشی، هارد روشن میشه ولی اطلاعاتش بالا نمیاد...
چنین خطایی میاد:
اون اولیه واسه هارده... گوشی هم گلکسی اس 5...
مشکل چیه؟! چه کنم؟! :(
گوشیت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Samsung Galaxy S5نقل قول:
هارد باید fat32باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید فرمت کنم؟! همه اطلاعات روش میپره؟! نمیشه بدون پریدن اطلاعات تغییر فرمت داد؟!نقل قول:
تو گوشیم هیچی ندارم (sm172) همه رو ریخته بودم رو هارد (sm172) نه موزیک نه فیلم نه... هیچی ندارم الان (sm172) یه ماه با هیچ چطور سر کنم (sm74)
مواردی بوده ناسازگار بودن فرمتو تغییر دادن اوکی شده و الا لزومی نداره حتمن fat32باشهنقل قول:
همون پس باید فرمت کنم... فرمت هم کنم دیگه هارد خالی بدردم نمیخوره...نقل قول:
مث اینکه همیشه باید یه گیری تو کارم باشه (sm172)
ممنون ج دادی (sm10)