جدی 70 درصدشون دیگه مفید بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی 70 درصدشون دیگه مفید بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه طرفدار یوووه ای تو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالیانه بهش 4 تا میدیم (sm120)نقل قول:
(sm70)اععع واس تو 70؟ واس من 71نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوخوری نکن ریدم تو انیلی و ماروتا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سرم سفید شد با گالیانی و برلوسکنی و پرز(sm3)
2 باشگاه رو دوس دارم دوتاش دوتا مدیر بی همه چیز حروم زاده داره(sm3)
دوستان ما دیگه بریم . فعلا(sm66)
الگری بی شرف (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خونه دورش کردن حالا میخوان از ایتالیاهم دورش کنه ....حیف پیرلو
ولی خوبه الگری تیمرو به گاو میده (sm120)
اگر دو کچل نبودن بهترین فرصت بود واسه درخشش میلان (sm50)
نخریدنش خریته(sm132)نقل قول:
اگه بیشتر از غارسا بدم نیاد کمتر از غارسا بدم نمیاد(sm120)نقل قول:
یووه-بایرن-غارسا-عنچستریونایتد(sm3)
به سلامت برو والیبال ببین ساعت 8نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamal1370 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]