نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مجبوریه. کاریه (sm74)
یهویی شد خودمم خبر نداشتم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مجبوریه. کاریه (sm74)
یهویی شد خودمم خبر نداشتم (sm172)
الهی سقف آرزوت خرا نشه روی سرت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اندکی دخل و تصرف... میدونی که چه اخلاق بدی دارم در این مورد (sm120)
خواهرانِ کامران و هومن (sm3)نقل قول:
من میرم با کش شلوار کردی دار بزنم خودمو (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد و مرض (sm98)
(sm2) تکذیب می کنم شدید (sm2)نقل قول:
یا پیغمبر (sm2)نقل قول:
صابر واسه 16:45 امروز اهواز به انزلی بلیط گرفتم تا ساعت 00:45 بامداد پنجشنبه میمونم پیشت... هستی که؟ (sm2)
حالا تو دست بی صدا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشنه ی ما شعر و غزل
قصه ی مرگ عاطفه
خوابای خوب بغل بغل
انگار با هم غریبه ایم(sm81)
خوبیه ما دشمنیه
کاش من و تو می فهمیدیم
اومدنی رفتنیه
ای بابا... حالا برگشتتُ کنسل کن چند روزم شخصی تفریحی!!! بمون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن ضریب کشسانی کشی که انتخاب میکنی کم باشه یه چندبارم کمونه کنی بخوری به سقف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه نه نه آرایشگاه های زنونه اینجوری نیستن