گفتم که عزیزم... گوش پاک کن الکلی کن خیلی ملایم لنزشُ تمیز کن درست میشه... مطمئن باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که عزیزم... گوش پاک کن الکلی کن خیلی ملایم لنزشُ تمیز کن درست میشه... مطمئن باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بابام میپرسم : بابا ما چجوری پولدار شدیم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بابا : اول یه جعبه گوجه خریدم ، بردم فروختم ۵ هزار تومن سود کردم
بعد بابابزرگم مرد
۳ میلیارد بهم ارث رسید!!(sm77)(sm70)
بریز توش نریزه روفرش واسه عید شستمش
دليل ساخته شدن متولدين آذر (sm2)
لپ تاپِ یا پی سی؟نقل قول:
ﻋﺎﺷﻘﯽ ﻣﺎﻟﻪ ﮐُﺺﮐﻨﺎﺱ
.
.
.
.
ﯾﻪ ﺟﻐﯽ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺗﻨﻬﺎﺱ
اينم يه پست احساسي واس پسراي جقي هميشه تنها (sm172)
منظورت از لنز هون چراغ کوچیکس ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی پیج میچ ها رو باز کنم اونو تمیز کنم ها>؟
pcنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر (sm25)
هادي نوروزي هم فوت کرد
این سری اون کسکشی که میگه قلیون نکش ورزش کن رو ببینما
به 67 روش جامائیکایی میگام
(sm142)
ها هموننقل قول:
اگه پی سی که آره پیچ وا کردن و بستنش یکم وقت میگیره