[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1بار بیشتر نذاشتم بعدشم این عکسو از تله برداشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری بدون هماهنگی با مدیربرنامت س-ک-س تل میکنی ... (sm120)
دیوث بیا پخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این دیوث پیداش شده(sm120)
الی الدنگ عکسهای جدید عشقمو بزار اینجا(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گَه مرا پَس ميزني ،گَه باز پيشم ميكَشي آنچه دستت داده ام نامش دل است، افسار، نَه....
گوشه اي از ترانهِ خواننده محبوبم، محسن چاووشي������❤️ دلاتون شاد و حالتون خوب باشه الهي مهربونا������������ كناري از سرزمينم __ شيراز������
داداش این بیلدی که شما گفتی 999 برای g610 u00 گوشی ما یو 20نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چکار کنیم حالا؟
امیر پیام
(sm169)
الله اکبر (sm82)
ششمین قطعه محسن چاوشی برای سریال شهرزاد با نام "ماه پیشونی" به زودی منتشر می شود.
شاعر محسن بوالحسنی ، گیتار الکتریک عادل روحنواز ، ویلن احسان نی زن ، اهنگسازی و تنظیم این قطعه نیز توسط محسن چاوشی انجام شده است.
(sm2)
دوباره این همه سرگردونی دل من گرفته ماه پیشونی(sm50)
تیتر تاپیک عوض کن امیر هفته دیگه میاد
اقا به مناسبته تولدم یه میکس اماده کردم گوش بدید حال کنید.البته موقعی که منتشر شد(sm118)
امشب مِی جام یک مَنی خواهم کرد،
خود را به دو جامِ مِی غنی خواهم کرد..
اول سه طلاق عقل و دین خواهم داد،
پس دختر رَز را به زنی خواهم کرد...
"خیام"
(sm50)
امیر ص 1 تاپیک آیتونز آپدیت نشده اونوقت آلبومی از وسط تاپیک بخوام پیدا کنم چجوریه ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
کسی حرف منو انگار، نمی فهمه..
مرده زنده خواب و بیدار، نمی فهمه...
(sm50)
فصل سوم بریکینگ بد اومد دوبلش ..
دمو ماه پیشونی کیفیت اصلی ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میاد
دوباره رو از کجات دراوردی خدایی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میون این همه سرگردونی دل من گرفته ماه پیشونی
" ماه پيشوني " به زودي ..
اهنگساز و تنظيم كننده : محسن چاوشي
ترانه سرا : محسن بوالحسني
گيتار الكتريك : عادل روح نواز
ويولون : احسان ني زن
من تو اینستا با گوشی گوش کردم کیفیت خوبی نداشت فکر کردم میگه دوباره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)
(sm59)(sm59)
(sm2)
وزير بهداشت هم اكنون در سينما آزادى مشغول تماشاى لانتورى است. اين فيلم در دو سانس فوق العاده در اين سينما امشب به نمايش درمي آيد
نه با صفاریان قهر نیست همه پست هارو حذف کرد ولی مال صفاریان موند
اینو گذاشتی رو حالت پرمیوم (sm54)
لانتوری مگه داستانش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول آلبوم قلب یخی رو داری ؟ Wav بزن برام (sm111)
حال ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]