کاور آهنگ (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
کاور آهنگ (sm127)
(sm2)سینا پارسیان
چقدر گفتم بهتون طبق قرار دادی که رادیو جوان با شادمهر داره باید از سینا پارسیان کار بگیره
خداییش خوب بود من ک خوشم اومد
دیگه امیدی نیست این افتضاحات تموم هم بشه
آهنگای بابک سعیدی رو دوس دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام با دقت گوش بدم بعد نظرمو بگم .. فعلا که نظرم مثبته و قشنگ بود ..
اون ساعتی که اعلام میکنن واسه رادیوجوانه نه موزیک باران .. موزیک باران همیشه یک ساعت جلوتره .. بعد که آهنگ لو میره اونا هم میزارن .. البته نمیدونمگذاشتن یا نه من فقط همینجارو چک میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیم بی وجود با کوچیکترین انتقاد بلاک میکنن
من که منتقد میلادهاشمی بودم اما در مقایسه با ملودی بازم مثل دو تا آهنگهای قبلی نقطه قوت این آهنگ اول تنظیمه و همونطور که گفتم تازه داره یاد میگیره تنظیم چیه و تنظیمش با وجود اینکه خلوته از ملودی و شعر سرتره و باعث قشنگ تر شدنه آهنگ شده ( البته نباید با تنظیمای صفاریان و سیروان و .. مقایسه کنیم ) و ملودی طبق معمول شادمهری نبود و کلا تو یه سبک دیگه بود و سبک شادمهر یه چیز دیگه است ولی در کل خوب و پرانرژی بود .. برای اولین بار یه شعر عاشقانه از ایمین شنیدم که دیس لاو نیست (sm70) .. شعر متوسط اما رو به بالا و خوب بود . ملودی و آهنگ کاملا متوسط ، و تنظیم خیلی خلوت اما خوب بود و بسیار قابل قبول بود .. میلادهاشمی داره پیشرفت میکنه آفرین ..
نظر کلیم اینکه اهنگش خوب بود اما مطمئنم ماندگار نمیشه و سطحش پایینتر از شادمهره اما در مقایسه با اهنگهای منتشر شده خوبه و خوشم امد .. نظرات بقیه هم محترمه و نظر شخصیه خودم بود
اول سایت ویکی صدا بود که گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]