128 هم بگیری از 320 بقیه کیفیتش بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
128 هم بگیری از 320 بقیه کیفیتش بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کن آقا بهونه نگیر 75 مگ دیگه چیزی نیست (sm120)
75 مگ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم (sm132)(sm120)
تو حواست به این 3 تا چونی باشه(2 تا رسول+ممه) بقیه کاری ندارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی حق نداره از کار جدید موکل من ناراضی باشه (sm120)
(sm10)
فک کنم دکلمه ''آیینه'' ازش تو سایت هست ولی تو نزدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرا و دکلمه هاش بدک نیستن قبلا تو ''2 در 1'' با علیرضا آذر هم فیت داده بود...
کلا کارش خوبه اگه خواستی بزن (sm120)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو خیلی قشنگه فقط کیفیت نداره چرا نزاشتی 320 دل کنم (sm137)(sm2)
خب بکن ضرر نداره(sm2)نقل قول:
حیف ... (sm172)
میلاد از برنامه استیج شهرام زنگ زد گفت خیلی چاکرتیم(sm2)(sm2)
آره منم شنیدم که بابک سعیدی و حامد نیک پی هم بعد از شنیدن کار موهاشون رو زدن و میخوان برن خدمت سربازی (sm120)
عجب آهنگسازی و فضایی داره آلبوم ظهیر ... (sm50)
اگه فریال یه شب بیاد یه 4-5 ساعت گپ و گفت!!!!!!!!! بزنیم به اونا هم افتخار میدم زنگ بزنن بهم(sm2)
اون پسر که اون هفته حذف شد من به اونم راضیم
کشته سلیقه تم اصن سلیقه نداری یه دونه بویز احمدآباد مینداختی غوغا میکرد (sm70)
بعضیاش خوب بود بعضیاش نه
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ببین من تم انتخاب میکنم واسه میکس.اینم تمش موزیکای روز بود همین 1-2 ساله.نقل قول:
واسه موزیکای قدیمی هم میکس اختصاصی میزنم که همشون ماله همون سالا باشه.خوب بودن هم منظورت اگه ریتم باشه من خودم خواستم بعضی موزیکا ریتمش کندتر باشه واسه تنوع.مثلا رو فید شدن به اون بابک جهانبخشه من خودم میخواستم که ریتم بیوفته.
اسمش عطا بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا از ریتم تند خوشم نمیاد حوصله بره کارت خوب بود ولی انتخاب آهنگت میتونست ازین بهتر باشه تو همین آهنگای جدیدمنقل قول:
میکس اختصاصی بزن ......شمایی زاده ...ناهید ....بویز.....لیلافروهر ....طوفان ....اندی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چندتا کار از شهرام ناظری و شجریان پدر و شجریان پسر و معتمدی و سینا سرلک و علیرضا قربانی و حسام الدین سراج و علی رستمیان و سپیده رییس سادات دارم گلچین میکنم واسه یه میکس فوق العاده ، یه کار جدید و نو و تازه
در آینده ی نزدیک این کار را خواهید شنید
با تشکر مدیر برنامه ی فوق حرفه ایِ استاد ارجمند Dj D.Sol
فریال(sm2)
هیچ کاری بی نقص نمیشه بالاخره همیشه یه جاهایی خوبه یه جاهایی خوب نیست.بستگی به سلیقه هم داره.حالا ایشالله واسه کارای بعد.مرسی گوش دادی.نقل قول:
اون اختصاصی هم من مشکلی ندارم یه حرکتی بزنم با اسپانسرینگه موزیک باران(sm2)
(sm2)
بزنیم میکسه اختصاصی خواننده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
یه 1 ماه دیگه میزنم.اسمشم میذارم MusicBaran Exclusive Singer Mix.
یه 60 تا نریشنه موزیک باران میذارم توش برای خواننده اول هم جعفرو انتخاب کردم(sm2)(sm2)
میلاد ریمیکسه گلنار یادته؟(sm2)
سلام دوستان
کسی از شما عزیزان آلبومای نفرین،خودکشی ممنوع،لنگه کفش،و متاسفم رو با کیفیت320 نداره،
همه سایتا رو زیرو رو کردم به نتیجه دلخواه نرسیدم،ممنون میشم بهم کمک کنین
مگه میشه اون شاهکار رو از یاد برد (sm2)
خودکشی هم داره 320 اصلی (sm120)نقل قول:
واقعا سکوی پرتابی بود(sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)
کلاه گیس گذاشته ارایشم کرده(sm2)
(sm2)
ولی حالا که فکر میکنم میبینم کاشکی اسمشو یه چیزه اختصاصی تر میذاشتم.پارتی میکس زیاده
یدونه دی جی دی سول که بیشتر نیست (sm81)
ن باو سینه هاشو نگاه کن (sm2)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm8 1)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]