[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها حتما برید به اینستاگرام شادمهر مردم کلی از این قضیه ناراحتن به نظر من نباید اینطور عنوان میکرد
اکثرا مخالف هستن
منم بدجور مخالفم چه معنی داره بسه این همه انتظار همین فردا شب آلبوم رو باید ریلیز میکرد (sm198) (sm2)
بریم چی بگیم؟ خوب بعضیا یعنی می خوای بگی همه معتقدیم؟(sm118)(sm118)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74) (sm74)(sm74)(sm74)
ابی هم ی همچین جمله ای گذاشنه واسه اهنگش
به نظر من احترام گذاشته و نباید زیاد حساس باشی
جمله رو ادیت کرد
نوشته به خاطر اکثریت
اینو حتما دانلود کنید خیلی قشنگه ..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواد مقدم 14 دقیقه
حالا چه بعضیا چ اکثرا مهم اینه ک احترام گذاشته ب مخاطبش.نکته ای ک میمونه اینه ک از نوشتنش معلومه اول آلبوم میاد بعد ویدئو
لعنت بر فرشباف که همه بدبختی ها زیر سرش بود(sm25)
آقا کانال رسمی شادمهر هم کامینگ سون زد واسه آلبوم پس حتما ویدئو ها بعد آلبوم پخش میشه
ممنون خیلی قشنگ بود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار بسیار خوبی کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون زیاد اعتراض کرده بودن
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار با این اهنگسازای ضعیف زیر سر همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گیری دادی به قبل یا بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش میشن دیگه مهم البوم و آهنگاس ویدئو یه چیز الکیه
اتفاقا ویدئو باعث میشه ی کار بیشتر ب چشم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
خیلی خوبه اول البوم بشنویم با خود اهنگها حس بگیریم بعد ویدئو پخش شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی من دوست داشتم تجربه کن قبل از آلبوم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه موزیک ضعیف بشه صد ویدئو هم درست کنن به چشم نمیادنقل قول:
مهم خود موزیکه
این عکسی که گذاشته اینستا کاور البومه؟
اگه اره زیاد جالب نیست
نه فکر نکنم این خیلی مبتدیانستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم، باید بهم فرصت بدی
این هم ترانه فرصت از شادمهر عزیز
عجب ترانه قشنگی
ترانه های این البوم بی نظیرن...
سالی که نکوست از بهارش پیداست....
آلبوم ترانه های قشنگی داره ولی ترانه مونا برزویی زیاد جالب ب نظر نمیرسه
سلام جمیعا روز بخیر
امیدوارم آلبوم خوبی باشه که قبلا هم گفتم شروع دوباره شادمهره
قشنگ حس میکنم
یه سری حرفا قبلا زده شده بود
زمان همه چه رو نشون میده
شنیده بودیم مونا گفته من تو آلبوم نیستم آلبوم هم شادمهر خودش کار یکی دو تا داره و این حرفا
مونا که هست (sm70)
فک میکنم آهنگسازی خیلی از کارا دست خودش باشه
خبری از محمد ناهیدی نیست (sm70)
یه مسئله هم در مورد عقاید تو اینستا
ببین فشار چقدره مجبور میشه پست هم ادیت کنه
درسته خواننده از مردم جون میگیره
ولی عقاید شخصی هر کسی به خودش ربط داره
بهتره انتقادی هم هست درست مطرح بشه
ولی عجب آلبومی تو راهه (sm118)
آره پارسا جان منم خیلی ب این آلبوم امیدوارم..متن ترانه هایی ک شادمهر گذاشته خیلی قشنگننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم، باید بهم فرصت بدی
(sm128)
(sm50)
(sm125)
از این متن میشه ی ترانه تو مایه های سبب درآوردنقل قول:
(sm50)
اره انصافا همه ی شعرا خوب بودهنقل قول:
البوم استثنایی تو راهه
به نظر من میشه از این متن قشنگ یه تقدیر دیگه در آورد
Shadmehr Aghili New Song And Video " Hamishegi " ( From Tajrobeh kon Album ) Coming Soon. Director : Sinart
(sm118)(sm232)(sm5)
Shadmehr Aghili New Song And Video " Hamishegi " ( From Tajrobeh kon Album ) Coming Soon. Director : Sinart
(sm118)(sm232)(sm5)
کامینگ سون پارسایی(sm118)
پارساجان منبعت کجاست؟؟
من ک فکر نکنم قبل آلبوم ویدئو بده بیرون