نه داداش حقیقت رو گفتم .. توام نقد میکنی اما پخته .. هیچوقت ندیدم توهین کنی .. حرفتو زدی اما همیشه دلسوزانه بوده .. تحت تاثیر نظر کسی نبودی .. خوشت اومده تعریف کردی و بدت اومده منطقی دلیلت رو گفتی .. مطمئنم 90 درصد از طرفدارای شادمهر امروز عاشق این آهنگ میشن اما بعد از دو ماه متوجه منظور من میشن و تقریبا 50 درصدشون با من هم نظر میشن .. حرفی که اونا بعدها میخوان بگن و من زودتر گفتم ..
منم اولا میگفتم شادمهر از من بیشتر میفهمه و حتما دلیلی داره .. اما الان میدونم دیگه با قلبش تصمیم نمیگیره و دیگه فقط با عقلش تصمیم میگیره .. وقتی میبینه همه کامنت ها خوبه و همه راضی ان دلیلی نداره به گذشته طلاییش برگرده چون از نظر بقیه همینم خوب و عالیه و مشکلی نیست ..
یادمه سعید شهروز سالی یه بار آلبوم میداد و همش بهش نقد میشد که چرا آهنگات شبیه به همه و تنوع نیست و یا چرا از لس آنجلسی ها تقلید میکنی و حیف این صدا و ..جالبتر اینکه اونموقع اینستا و فیس بوک نبود اما سعیدشهروز صداهارو شنید ... تا اینکه آلبوم بیخوابی رو منتشر کرد که یه شاهکار بود و این انتقادها جواب داد .. اگه نقدها نبود سعید شهروز هیچوقت به آلبوم تکرارنشدنی بیخوابی نمیرسید .. نقد خوبه به شرطی که خواننده بهش توجه کنه .. فعلا شادمهر به به به و چه چه بیشتر اهمیت میده