Aنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Aنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همونا هم ، تیمی میایم گروپ میزنیم باهات (sm2)نقل قول:
عجیبه تا الان اخباری از کاور بودم آهنگ شادمهر و سیروان نیومده
عزیزم این A دقیقا معنیش چیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه ی آهنگ شادمهر که تو همین بچه های ایران ریختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروانم معمولا تو تنظیم شیطنت می کنه
ها = aنقل قول:
نوشته اصلی توسط denzel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ممر من یه مدل موزیکو میخوام واسه تو ماشین کالکشن کنم.
سبکشون تا جایی که من متوجه شدم دیپ حساب میشه ولی رو سرچ کردن براساس همین دیپ چیزای اون مدلی به تورم نخورد.حالا میخوام ببینم راحت تری که اسم 3-4 تاشونو بهت بدم خودت ببینی سبکشون چیه یا برات چندثانیشونو رکورد کنم بذارم.بعدشم میخوام اون سبکی لینک بهم بدی
آدم سالم اینو میگوشه آخه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستاش زیاد دری وری میبافتن سیروانو ولی من خودم دیدم درست نبود.یکی چسبوندش به tired انریکه یکی هم چسبوندش به فیلم world war z هیچکدومشم درست نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]