داره اون مدتی که نبوده جبران میکنه(sm120)
سخت نگیر(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
داره اون مدتی که نبوده جبران میکنه(sm120)
سخت نگیر(sm120)
به یک جرعه به صد جرعه نشد دردش فراموشم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه این چیه امیر بنرشو زدین
امیر Stage Xtra 05 پلیز
خداییش نشستی شمردی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نگفتم فیل هوا کنی ! باو بردار درست کن اون عکس سگ مصبو دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمنه ؟؟؟نقل قول:
(sm2)
دقیقا نشستم شمردم (sm120)نقل قول:
اول بگم که رمیکست خیلی عالی بود دمت گرم (sm111)
واما..! (sm142)
با احترام (sm10)
محور تمامی پست هات به هر چیزی مربوطه جز موضوع این تاپیک! البته محور اکثر پست ها حتی خودمم گاهی بی ربطه به تاپیک قبول، ولی من منظورم به این روش شما و رگباری عمل کردن است!
من فقط یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهت و اینکه یه تاپیک اختصاصی برای خودت داشته باش و هر جور که دلت میخواد و البته طبق قوانین ادمین اداره اش کن.
من فکر میکنم علت اصلی ای که اینجا رگباری پست میزاری اینه که پست هات دیده و خونده بشه! اما من تظمین میکنم اگر تاپیک اختصاصی خودتو داشته باشی اون عده ای که مخاطبت هستند حتما اونجا هم دنبالت میکنن و اوقات خوشی خواهید داشت.
علت اینکه من اینا رو میگم اینه که خوب این تاپیک بازدیدش بالاست و از یه طرف واقعا جنبه خوبی نداره که اینجوری جلو بره و از طرفی عده ای مثل من دوست دارن تاپیکو دنبال کن و چیز مفیدی از سایر کاربرا نصیبشون بشه و هم اینکه پست ها رو بخونن اما وقتی پست سرهم دویست سیصد پست اسپم داده بشه آدمو دلسرد میکنه! شما فرض کن مثلا یکی مثل من یه نصف روز نبوده و بخواد پست ها رو در مدتی که نبوده بخونه!
خیلی ها هم که من میشناسم واقعا الان نمیان دیگه، علتشم میشه تشخیص داد چیه! البته منظورم این نیست که یکی رو فدای یکی دیگه کنیم، ولی منظورم رعایت اعتدال هست، مخصوصا اینکه حرمت کلامی هم در پست ها از بین رفته دیگه و حریمی رعایت نمیشه.
این حرفهایی هم الان زدم دلیل بر آزادی بیانی هست که در تاپیک جریان داره و حق هر کاربری هست که با رعایت موازین، دیدگاه ها و انتقاداتش رو بیا کنه و منم طبق همین حق، حرفمو بیان کردم.
البته من کوچکتر از اینم که تعین تکلیف کنم برای کسی، اینم فقط دوستانه گفتم به نیت یه پیشنهاد و امیدوارم مثبت فکر کنی.
(sm10)
کوجاس آلبومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادره من گفتی صحبت اینکه شد مناظره.20 دقیقه طول میکشه بخونم همشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون تمامی پیشنهادات وسوسه برانگیز کمپانی های بزرگ از قبیل ,وارنر براس - سونی میوزیک - کلمبیا پیکچر و ... رد کرده و با موزیک باران داره کار می کنه اونوقت حق نداره 4 تا اسپم ول بده ؟؟؟ (sm81)
میگم اول کامنتا رو اوکی کن.در جوابه اون کامنتت یه چی نوشتم اشترم تایید نکرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول یه اتود و ماکت از کار بده ببینم (sm2)نقل قول:
یا امام(sm2)نقل قول:
دیوث زر نزن خب بنده خدا یه جاهاییشو راست میگه.من هی به شماها میگم اینقدر به من توهین نکنید منو تحریک نکنید که بخوام جوابتونو بدم(sm2)نقل قول:
منم در جوابت میگم : برو ک...تو بده (sm2)نقل قول:
بعدشم تو چجوری پستات 1400 تا لایک میخوره ولی کامنتات زیر 5 تاس ؟؟؟ ها ؟؟؟ خاک تو سرت مردک فیک لایک (sm2)
بعدشم جناب دی جی دی سول از طرف دو ابر کمپانی بنز و اپل تغذیه میشن (sm2)
فیک قیافته اون 1400 که میگی 27 تا کامنت داره 20 تای دیگه هم داشت پاک کردم.دری وریای رفیقام بود پاک کردم.نقل قول:
والا من هم اکثر مواقع میام 30 صفحه رد می کنم دریغ از یه مطلبی که بدرد بخوره. اکثرن مکالمه های دو نفره.
خب چیکار کنیم وقتی خبری نیست ؟؟؟؟ این همه اسپم های گوناگون میگن عیبی نیست چارتا ما میگیم همه میشن متشخصنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بودی میگفتی این تاپیک مثل دیگ آش میمونه همه جور پستی داره !!! (sm70)
ولی یه جای حرفتو قبول ندارم.که اینقدر زیاد پست میذارم که بخوام پستام دیده بشه.من فقط و فقط و فقط تنها دلیلم اینه که از این دیوثا حرف نخورم و جوابه همشونو بدم.امیر شاهده تاپیک بوده اونجا میرفتیم دری وری میگفتیم دیوث زده پاک کرده باز برگشتیم همینجا.رسول بگو اون تاپیکا رو.مثلا یکیش بیوگرافی هنرمندان و از خودگذشتگان(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
اصن 27 تا که نه ! 270 تا خوبه ؟؟؟ بازم 1200 تای دیگه فیک هست مردک فیک لایک (sm2)نقل قول:
(sm2)خطر دیوس سرم رف چقد حرف زدی تو ..
راست میگه یه تاپیک بود خیلی گرفت لامصب حتی چندی از بازیگران هالیوودی ( اون یکی هالیوود (sm2)) هم بودن (sm2)نقل قول:
سینجول تو حرف نزن پتورو گاز بزن(sm2)
الان تی وی به آهنگای سالار نیاز داشت ..
سگ تو روحت پوکیدم از خنده (sm30)نقل قول:
کی بهتر از سالار چپ و راس آهنگاش پخش بشه ..
(sm2) وطنم ای شکوه پا بر جا ..
اخ اخ اخ یادش بخیر اشترم اومد سریع پست گذاشت پرسید از خودگذشتگان یعنی چی.دهن سرویس نیتمو فهمید(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
من به تخمم نی یه دونه پست رو هم نخوندم انقد چرت میگین ..نقل قول:
ولی تو عکس خیلی سیفید افتاده.بچم قبلش حموم رفته بوده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
به قول میلاد : خدانکنه عکس دختر بزاری میره تحقیق میکنه ببینه دختره شغلش چیه؟؟ بعد میاد بن می کنه (sm2)نقل قول:
خب نخون مگه میگم بخون.هروقت کارت داشتم تگت میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه تونستی تگ کنی (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تو بودی یا میلاد بود یه عکس گذاشت،اشترم از من پرسید این چیکارست منم الکی گفتم از خودگذشتست.بنش کرد(sm2)نقل قول:
من بودم عکس بانو دنی رو گذاشته بودم (sm2)نقل قول: