[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیما پسر میخواست دختر رو جذب کنه رقبا رو میزد که بگه من قویتر و بهترم الان چسناله میکنه که بگه من از بقیه بدبختترم دلتون بسوزه بیاین طرفم
بیچاره استقلالیا با یه عدد 4 خوشحال بودن که اونم دیگه ریده شد توش
نمیدونم چرا تو دهنم یه من آب جمع شد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دندون کشیدم از این عکسا نزارید (sm178)
عکسم گذاشتم و رفتم اینجا غوغایی به راه انداخته بودم
چه خبر شده همه عضو شدن 36 کاربر (sm2)
فکر کنم مشکل از لثه هات باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو به یه دکتر دهان و دندان معرفی کن
به سلامتی ، داداش میخوای بهش فکر نکن که دردت بیشتر نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه روزه شمارتم نذاشتی ، یادت باشه قبل خواب بزاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نیار ، یادم نیار (sm172)
بریم یکم گیم بزنیم و بعد هم خواب
دوباره سر میزنم اینجا