فقط من میتونم از شهرام ناظری بکنم بیرون برم هوی متال گوش کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط من میتونم از شهرام ناظری بکنم بیرون برم هوی متال گوش کنم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشات تعجب نمیکنن (sm2) با خوبه شعر انگلیسیا رو اینجا نمیزاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه عادی شده صبح تا بعد از ظهر سنتی غروب تا صبح متال - نمیشه بیشتر فحش میدن به مقدسات توهین میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا نمیری کپتو بذاری بخوابی
خره خودم کلی موزیک بیس دار دارم دیگه همه میدونن خوراکمه من میخوام ببینم این 2 تا موزیکه جاکش سبکشون چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد کردم الان اپ میکنم ممر
این لینکا هم الی فایده نداره همش دری وریه ادم باید خودش بشینه کالکشن کنه
خوبه یه ریزه اعتقادات داری حداقل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو چرا اینقد اعصابت خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقاد ندارم ولی واسه سایت بد میشه اگه بزارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ...ریود تشریف داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]