عزیزی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روباهی داشت به حیوونا دروغ میگفت،
میگفت من گاهی گرگ میخورم،
گاهی پلنگ میخورم������������������������
گاهی شیر میخورم...
روشو برگردوند دید شیر پشت سرش ایستاده،گفت
:گاهی هم گوه میخورم (sm155)
منطق ایرانیا دو حالت داره
یاحق بامنه
یا ک*یرم دهنت
دختر پسر هم نداره جدیدن همه کی*ر دار شدن(:\)
خب اعزاممُ که نتونستم بندازم جلو هفته آینده برگردم کرج ببینم چه گلی میتونم به سرم بگیرم تا اردیبهشت 95
یه سر برم پیش صابر... کلاس زبان... شنای منظم... باشــــــــــگاه... (sm172)
ولی خدایی خیلی نامردیِ 5 اردیبهشت تولدت باشه 1ـم بفرستنت خدمت... (sm25)
ﺍﮔﻪ ﻧﯿﻮﺗﻦ ﻋﺮﺏ ﺑﻮﺩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺳﯿﺒﯽ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :
"ﻫﺬﺍ ﻣﻦ ﻓﻀﻞ ﺭﺑﯽ"
ﺩﯾﮕﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺳﺮ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﻤﯽ ﺷﺪﯾم
چرا ڪسے سراغمو نمیگیره؟؟!!
اها!!
ڪارشۅن گیر نیستـــــ ـ ـ ـ
حـــــلـــــہ
(sm50)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوضاع پات چطوره؟ رو به بهبود هست انشالله؟
قربونت !(sm127)نقل قول:
امروز رفتم دکتر بخیه هارو کشیدم گفت دیگه آنتی بیوتیک نمی خواد بخورم ! حموم هم گفت موردی نیست میتونم برم !
در کل راضی بود
همیـــــــــــــن الان یکی زنگ زد گفت با یه بنده خدایی صحبت میکنم میگه میتونه پذیرشت کنه یه جای خوب... ولی اعزامتُ نمیتونه بندازه جلونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش داغ به فکرم بود
یعنی بنده ریدم در اون شانست ... تا قبل عید همه 21 ماه ، اونطرف عید 24 ماهنقل قول: