زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدا رو شکر... امیدوارم هیچوقت مشکلی واست پیش نیاد (sm46)
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدا رو شکر... امیدوارم هیچوقت مشکلی واست پیش نیاد (sm46)
توی سربازی آشنا خیلی به دردت میخوره ! من داداشم با آشنا بازی افتاد مشهد هفته ای دوبار مرخصی میگرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسهالی بزن داداش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 روزه دارم به عمق این جمله پی میبرم ... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بخوام نخوام وقت اداری میشم با مدرک دارم میرم خدمت دردم اینه که از الان تا اردیبهشت چیکار کنم 7ماه بیکار (sm178)نقل قول:
مردک فیلان فیلان شده بی ناموس مادربورد رو فرستاده ، اسلات هاش داغ میکنه سیستم خاموش میشه ... دوباره خرابه .. صبح فرستادم رفتنقل قول:
یه مادربورد جدید گرفتم نصب کردم ، گفتم هر وقت اون برگشت اینو میذارم سر جاش
چی شده حالا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر گردننقل قول:
به نظر من این 7 ماه تا می تونی خوش بگذرون ! پاییز و زمستون رو با خوشگذرونی سپری کن که توی 2 سال سربازی حسرت این روزها رو نخورینقل قول:
(sm138) ای تف به ذاتشنقل قول:
میذاری سر کدوم جاش؟!!! خریدی یا علی الحساب برداشتی از خودش یا چی؟!