با گریه با خون با صدای شوهررررت در تخت
کز میکند کنج خودش این صابرررررر بدبخت (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
با گریه با خون با صدای شوهررررت در تخت
کز میکند کنج خودش این صابرررررر بدبخت (sm50)
پیمان رفت چه گیمی بزنه؟ من الان تنها گیم های رو لپتاپم ایناس (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Me Too (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چِپیدم زیر پتو حسش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جونت که بدبخت باشی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای لولیان یک لولیی دیوانه شد
طشتش فتاد از بام تک سوی مجنون خانه شد
یک لویی دیوانه شد
در اینجا منظور از لولیی خودم هستم
نبینم از اینا بزاری اینجا (sm39)نقل قول:
بهمن 92 نید فور عسپید جدیده رو بازی کردم و دیگر هیچ تا به حالا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند وقت یه بار میرم خونه یکی از بچه ها Pes بازی میکنیم