ژابی با شماره ۱۴ به دسیما ، یک لالیگا و دو کوپا رسید. گوتی نیز سه چمپیونزلیگ و پنج لالیگا برد. حالا نوبت هرناندز است.(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ژابی با شماره ۱۴ به دسیما ، یک لالیگا و دو کوپا رسید. گوتی نیز سه چمپیونزلیگ و پنج لالیگا برد. حالا نوبت هرناندز است.(sm50)
خبر جالب:خدیرا مصدوم شد(sm59)
هر دم از این باغ بری میرسد(sm50)
عنش جالبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارم از گریه گذشتست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی که ژابی رفت عین کسخولا میخندیدم (sm2)جز خنده کاری ازم بر نمیومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا هدف رئال..وراتی هدف رئال..گوندوگان هدف رئال...بازیکن خوذمونم نتونستیم حفظ کنیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه ایارامندی هست (sm59)من بش خیلی امید دارم (sm59)نقل قول:
بازی 4 تایی شدنمون رو دیدی ؟(sm59)
مهم نی که جلو سوسیداد 4 تا خوردیم چون دقت میکردیم میتونستیم 3-0 4-0 جلو بیفتیم مهم اینه که 4 تا از یه تیم دفاعی خوردیم جلو لیورچول و بارسا و ... چه میکنیم(sm59)نقل قول:
کاری ندارم په په داغونه ولی دفاع گوشامون دیگه بیش از حد اتوبان شدننقل قول:
کارواخال خیلی افت کرده ,اربلوا هم که داغونه ,فابیو هم که مصدومه (sm25)
امیدوارم اشتباه کنیم ولی حس میکنم میریم برای غیبت کبری(sm59)نقل قول: