واقعا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خواب ندارین نه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم این ممه چطور نصف شب میاد منتظره ببینه کی میخواد دستشو بگیره ببره تو پستو (sm2)(sm51)
بیا برو بده دیوث... صبح تا شب کف خواب پستو هستی داری میدی ی سره به هرکی از راه رسید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تخم چپ چاوشی (sm30)(sm2)نقل قول:
(sm222)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
هر سال تیمای ایرانی میرن اسیا میرینن به خاطر همین کاراس.. وقتی قهرمان میشن بهترین بازیکناشون میرن... دیگه معلومه به زور به مرحله حذفی میرسن(sm54)
هرچند برا ما بهتر شد این نیس(sm98)
یه سری حرفا شوخی و مسخره بازی نیست - کلا من زیاد جدی نیستم ولی خیلی حالم گرفته شدم وقتی دیدم یه مشت عقب افتاده ی نفهم رفتن اونجا فحش دادن و مذخرف گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکم دهنش همشهریمه .. (sm3)
نه. من که نبودم ولی پدرم اینا از همدان اومدن. ما اصالتا لَک هستیم. تو کجایی؟نقل قول:
بخدا من نرفتم این بارونقل قول:
ها میدونم.. رضاییان هم همشهریته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که خودش میدونه بعضیا رو اسم چاوشی هم حساسن چرا باید بیاد رو کجایی ایراد بزاره در حالی که اون موسیقی سریال بوده و آلبوم اصن چیز دیگه ایه ... اصن چرا باید بیاد از چاوشی حرف بزنه ؟!نقل قول:
این دو با هم قابل مقایسه نیستن ! در حدی نیست بخواد ازین حرفا بزاره .....اونم واسه آهنگ کجایی ! ولی خب بازم به هر حال نباید آدم فحش بده
بعدشم مگه چاوشی تو گروه سنتی کار میکنه که بیاد مثلا همش از سعدی استفاده کنه تو ترانه هاش ! بعضیا یا اکثرا همین شعر ساده عامیانه رو بیشتر میپسندن تا شعرای سعدی که تا معنیشو ندونی نمیفهمی چی به چیه ....
ترانه ای که بش اشاره کردم یعنی حرف دل مردم
چرت نگو با یه تیمایی بازی کردید که جاشون تو یورولیگ هم نبود. این بازیم که گل افساید زدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل بازی دست ما بود دیوس باس همون نیمه اول کارو تموم میکردیم ..
چی میگی کل بازی دست اتلیتیکو بود قشنگ نگاه نکردینقل قول:
نقل قول:
طرز فکرت تو حلقم(sm77)
چی دیدی که ما ندیدیم؟ یه پنالتیم که خراب کردن اونا.نقل قول:
اون تیکه گل رونالدو که تی وی نشون نداد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوسا مگه کورین تو وقت اضافه با خاک زدیم یکسان کردیم اونارو ..
غیر پنالتی دیگه چیکا تونستن بکنن ..
ی پیراهن در اوردن اینهمه مسخره بازی نداره که... دیوثا مهمترین پنالتی بازی رو نشون ندادن(sm3)نقل قول:
حالت خوشه ننداختی بالا اگه راموس خطا نمیکرد ریده بودیننقل قول:
ری اکشن داور رو حرکت پپه (sm2)
داشت جایی رو لیس میزد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ری اکشن احمدی موقع تصویر روی پیراهن راموس ..
خاک بر سر احمدی این همه تو اقای گزارشگر کلیپا و سوالا و جوابارو از قبل میدید و بعد دهن اون جوونای مردمو سرویس میکرد که چجوری نمیدونی این سوال به این سادگی رو. بعد امشب میگه اگه افساید هم بود گل راموس، داور باید خطا میگرفت روی راموس. نمیدونه افساید به هر اتفاق دیگه ای مقدمه
(sm2)باشه فقط من از جلو میدم اشکالی که نداره ؟ (sm222) ما صبح تا شب در کمین به سر میبریم (sm2)البته من مث بعضیا نیستم که بخوام زورکی آدم ببرم تو پستو یا *** خشونت آمیز داشته باشم (sm51)نقل قول:
من خیلی احساسیه و لطیف برخورد میکنم یعنی هر کی بیاد یه بار دیگه مشتری ثابت میشه (sm2) (sm51)
جشن تو زمینم که ندیدم تی وی دیوس ..
جام یوفا رو بهتر نشون دادن دیوثا... فکر کنم بارسایی بودن (sm2)
ویرایش میشه
کیون لقت احسان(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
هیچی خودم دیدم(sm2)
این گوشی تازه اومد 600 تومن خیلی عالیه خیلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگین ویرایش میشه.. اگین کیون لقت احسان(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دیوث طرز فکرم چشه مگه ؟ خیلی هم خوبه ! (sm70) البته همه که نه ولی بعضیا هم تنوع طلب هستن (sm70) میرفتم خیابان همه داشتن این آهنگو میذاشتن با صدای بلند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون خودم با این آهنگ و اون آهنگ افسار خیلی حال کردم این اظهار نظر حالمو بد کرد
نقل قول:
یه لیوان آّب بخور اونم از نوع خنکش(sm2)
من خودم از کرمانشاه خراب شده متولد شدم و آبادی و دهات هم نداریم ولی پدرم مال سنقر بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام لَک و کرد قاطیه (sm59)ولی اصن کردی حرف نمیزنم یعنی روان نیستم زیاد ...فارسی راحت ترم
به هر حال خوشحال شدم (sm10)
وقتشه وقتشه رفتن وقتشه خوابم میاد !
شب بخیر دوستان امیر و میلاد و حسین و سجاد و ......به جز سینجول (sm2)
مخلصم. منم همینطور (sm10)نقل قول:
نوش جان (sm118)
نقل قول:
چیه مردک باز ممه آلوده تیر کردی زده بالا ؟ (sm120)نقل قول:
(sm120) وای بیگانه (sm70)نقل قول:
سی ساله (sm2)