(sm70)دیگه خصوصی دعوا می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)دیگه خصوصی دعوا می کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر نمیدونم سرچ بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات اسپاتم نمیدونم
ها همینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنش مرجان شیر محمدیه کوفتش بشه
با رنجبر همه میتونن آشپز و قناد بشن (sm2)(sm2)(sm2)
اینا چیه نشون میده عزت تی وی(sm120)
اسپیکر به این میگن الدنگا (sm59)البته مال من مشکیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ای بابا (sm50)نقل قول:
تسلیت (sm10)
مجمع فقط تو رُ کم داشت که خدارُ شکر جنسمون جور شد (sm14)
بیشتر بیا (sm100)
(sm88)50 وات
اون خط کش چیه؟؟ (sm2)
(sm30)دقت نکرده بودم
کسپرو صب رضا گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دردم هات اسپاته
ببینم چی میشه
ممنون (sm134)
خدا بیامرزتش(sm25)نقل قول:
احسان هستم ملقب به ...لیس ...خل
این رویس خاک بر سر دورتموند موند ؟
بلینقل قول:
(sm70)منم دقیقا خطکشش واسم سوال بود که هدفش چیه
مشکی خیلی خوشکل تره(sm118) خدا برکت بده 7 ساله دارمش..7 یا 8 سال پیش گرفتمش 107 هزار تومن
چند وات؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)من یه دفه پرسیدم ازش رید بخودش از چینی های درب و داغونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکیو....اخه اخلاقم زیادی گنده..زیادیم پسرونه شدم تازگیا..روح زنانگیم مرده.باشه میام(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm74) خیلی انتظار اسپیکرمو میکشم یعنی چه شکلیه
مرسی..لقبت خیلی شیکه..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) کاش دلتم مث موهات صاف بود
آره (sm120)نقل قول:
کاربران سایت لطف زیادی نسبت به بنده دارن
دلت که صاف باشه .... منتظر باش دهنت هم صاف میشه(sm10)نقل قول:
میگم شعرام زیادی درامه بهت میدم بزن تو مرد خیابونی فقط به شرطی که به محسن بگی من اخر نفهمیدم افرین به این زور و بازو یعنی چی؟(sm2)قبوله؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دوستان با اولین برنده جایزه گرمی از ایران آشنا بشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Modern Talking - I Will Follow You
تا دعوت حق را لبیک نگفته اید حتما گوش بدهید
30 سال گذشت (sm50)
(sm2) من دیده بودم رو اسلایدر کلیک می کنم یه صفحه یه خواننده دیگه باز میشه
اولین نفری که جلوی رادیو ایستاد آرمین هاشمی بود ، ازش خوشم نمیاد و آرمین کاری کرد که بساط رادیو جمع بشه . فقط اگه معین و داریوش و گوگوش دست بردارن از رادیو ، کارش تمومه
خود این تتلو باید ازش پرسید این همه لایکت از کجا اومده..حالا واسه من دست پشت پرده رو میکنه.
منظور اینه که رادیو داره سوءاستفاده میکنهنقل قول:
همین امید دو ماه پیش تیزر کارش رو پخش کرد و به خاطر همین که کار از رادیو پخش بشه ، این همه تاخیر خورد . هوادارش بهش فحش دادن تا مجبور شد کار رو بده bia2
بیایید رو دست رادیو پا شیم (sm2)
خدایی حاضرم برای مجوز برم ارشاد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دست رادیو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که ساسی و آرمین 2 پرزنت میکنه(sm120)
اس ام اس دادن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیوم عین این اقازاده ها پشتش گرمه..نمیشه باهاش درافتاد.خیلی خزوخیل شده تازگیا(sm98)
یه قانون ارشاد بزاره که اهنگاشونو از رادیو نتونن بزنن کار رادیو تمومه (sm2)
هیمن امیر چند وقت با رادیو همکاری می کرد (sm2)نزا دهنم وا شه