من موندم کدوم کـــ.سخلی گفته اسب نجیبه آخه :||
یه کلیپ دیدم اسبه چنان کـــ.ونه کره خر میزاشت که صدای عرعره کره خر تا سه تا شهر اونطرفتر میرفت
نجابتشو فرو کرد به نظره من
فکر کنم اونی که این حرفو زد هم به زور گفته تحته شرایطه سختی بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
من موندم کدوم کـــ.سخلی گفته اسب نجیبه آخه :||
یه کلیپ دیدم اسبه چنان کـــ.ونه کره خر میزاشت که صدای عرعره کره خر تا سه تا شهر اونطرفتر میرفت
نجابتشو فرو کرد به نظره من
فکر کنم اونی که این حرفو زد هم به زور گفته تحته شرایطه سختی بوده
به یارو میگن آخرین باری که شب یلدا آرزو کردی چی شد؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه هیچی داداشای آرزو فرداش اومدن منو کردن.
ﭘﺪﺭﺑﺰﺭﮔﻢ ﮔﻔﺖ ﺍﮔﻪ ﮔﻮﺯﯾﺪﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺕ ﺩﻣﺎﻏﺸﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﻭﻟﺶ ﮐﻦ، ﺍﻭﻥ ﺯﻥ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺴﺖ، ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﺧﻨﺪﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﺵ .
ﮔﻔﺘﻢ ﺍﮔﻪ ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﻡ ﮔﻮﺯﯾﺪ ﭼﯽ؟
ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ، ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭﺑﺰﺭﮒ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﻭﻥ ﺯﻥ ﻧﯿﺴﺖ،
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﺱ
تایید... جمشید بریم اعتراض کنیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو خودم پشتت خدا پناهت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیام به مدیریت بگو بیاد (sm70)
ﭘﯿﺮﺯﻧﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ
ﮔﻔﺖ ﻧﻨﻪ ﺟﻮﻥ ﻟﮑﻪ ﺑﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﻋﻔﺎﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﻧﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ
ﭘﯿﺮﺯﻥ ﻫﻢ ﺧﻮﻧﺴﺮﺩ ﮔﻔﺖ ﺧﻮﺏ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ
ﺍﮔﻪ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﻏﻮﻧﺖ ﻣﯿﺰﺩﯼ
خِیــــــِه نِدِری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما برای من
هرشبِ بی تو
یلداست..
منی که
زیر حافظ ِ چشمانت
یادت را
دانه
دانه
میکنم.
- سید محمد مرکبیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دَش شما دَرد نَکنه . . .
بسلامتی اون اعدامی که جرمه رفیقشو گردن گرفت بردنش پایه چوبه دارگفتند:آخرین خواسته رابگو:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.گفت ب رفیقم بگید بی نامــوسه پدر سگ بیا خودت و معرفی کن، فیلم هندی که نیست دارن اعدامم میکنن
آیا می دانید درازترین شب سال، چه شبی است؟
.
.
.
.
.
.
..
.
شبی که قهر کنی و شام نخوری!!
ﺩﯾﺸﺐ ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ ﺗﻮ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺍﺯ آتی ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﭘﯿﺘﺰﺍﺗﻮﻧﻮ
12 ﺗﯿﮑﻪ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ 6 ﺗﯿﮑﻪ؟؟؟ آتی ﮔﻔﺖ: ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﻧﻪ
12 ﺗﯿﮑﻪ ﺯﯾﺎﺩﻩ !!! ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻫﻤﻮﻥ 6 ﺗﯿﮑﻪ ﺵ
ﮐﻨﯿﺪ
ًًً
ﺷﻔﺎﻱ ﻫﻤﻪ ﻣﺮﯾﻀﺎﯼ ﺍﺳﻼﻡ , ﺧﺼﻮﺻﺎ ﻣﺮﯾﺾ ﻣﻨﻈﻮﺭ
ﺍﺟﻤﺎﻋﻦ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﻣﺤﻤﺪﯼ ﭘﺴﻨﺪ ﻋﻨﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ
شیخی به میان قومی رفت و گفت :
می خواهید احکامی به شما بیاموزم که در دنیا و آخرت سعادتمند شوید ؟
آنها یک صدا گفتند :
" نـــــــــــــــــــــــه "
شیخ ضایع شد و رفت ..!
و آن قوم سالها به خوبی و خوشی زندگی کردند و در دنیا و آخرت سعادتمند شدند ...
(sm134)نقل قول:
همینام که میبینین گذاشتم رفتم تو فیس بوق پستا رو تو لپ تاپ سیو کردم بعد شیلترشکن رو بستم تا بتونم بیام توی سایت پستا رو بزارم ، دیگه خودتون ببینین با چه وضعی براتون دارم پست میزارم حالا هی شما لایک نکنین (sm172)(sm50)
(sm74)نقل قول:
(sm81)(sm46)(sm19)نقل قول:
(sm179)نقل قول:
من فکر کردم فقط برا من اینجوریه(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
☁ ☁ ☁ ☁ ☁
' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , '
' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , ' , '
, ' , ' , ' 🙆' , ' , ' , ' ,
اينجا تهران
داره بارون میاد ما هم کسیونداریم از این جنگولک بازی های دو نفره زیر بارون انجام بدیم.
سگ تو روحت pmc✋
به سلامتی گلنار که: همیشه پایس.. دنبال پولت نیس... پری.ود نمیشه... همیشه تو کف.ته... کارت شارژ نمیخواد... چو.س ناله نداره... آرایش نداره... یه رنگه... اسمشو روش نوشته... تمیزه... بو عطر میده.. خیانت نمیکنه... پلمپ شدس... کل تنتو پاک میکنه... غیر حموم خونه خودت جای دیگه نیس... رومخت نیس... موبایل و لاینو غیره ... نداره.. اهل رستوران نیس... از کسی دیگه حامله نمیشه بندازه پات... ایدز نداره... نیاز به کان.د.وم نداره..ولنتاین نداره... و هزاران مزیت دیگه... فقط یه مشکل داره.. م.م.ه نداره... م.م.ه... میفهمی.. م.م.ه نداره... اینه که باعث شده دخترا نسبت به گلنار سرتر بشن... از مسئولین کارخانه گلنار خواهشمندیم یه جفت م.م.ه سایز 75-80 هم به بسته بندی گلنار اضافه کنن تا ما خودکفا بشیم
لابد دانشجو هم هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک...ی...ر تو روحت با این سرعتت(sm178)(sm142)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)دوستان یلداتون مبارک (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
یلدای تو هم مبارک دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاید یه یادی کنیم از اتی (الان میاد میگه کسی از من یادی نکرد)(sm120)
کجایی اتی ؟؟؟ نیستی؟؟(sm127)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خیلی ممنون (sm19) - زیر حرف زور نمی روم و حرف حق هم من می زنم ! نمی تونم مثل بعضی ها چاپلوسی یه مدیر زپرتی سایتی را بکنم . ازش به به و چه چه کنم(حتی واسم گرون تمام بشه ) (sm132)
اینم فقط و فقط بخاطر وجود با ارزشی مثل دوستان گلی که در این تاپیک حضور دارن و ( می دونم بعضی ها که زیر آبی رفتن و از مدیری خودخواه تالار درخواست باز کردن یوزر من را کردن ) ، بسیار تشکر دارم و از صمیم قلب دوستتون دارم(sm107) (sm127)(sm127)
همه(sm93)
پس چی؟؟؟(sm30)نقل قول:
در راستای زیرنویس های جالب مجتبی...
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یلدا... هه (sm50)
(sm30)
سلام یلدای همه مبارک.اقا فردا تعطیل هست دانشگاه ها؟اخه همه دوستام از دانشگاه های تهران و تبریز بودن برگشتن شمال.مب بچه بابلم میخوام بدونم فردا تعطیل هست یا نه؟تو رو خدا جواب بدین...........نقل قول:
رفیق اگه فونتت کوچیکم باشه نظرت خونده میشه ها لزومی نداره فونتتو بکنی تو حلقمون (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما از کجا باید بدونیم آخه؟ با توجه به شناختی که روی استادت داری تصمیم بگیر که بری یا نه (sm98)
شاید باز رفته شمال... اون یکی زانوش هنوز سالمِ (sm59)نقل قول:
نقل قول:
مفاسرت بودم مجی (sm10)
بازم به معرفت تو (sm19)
نقل قول:
شمال نبودم (sm98)
وظیفمونه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺁﻗﻮ ﻣﺎ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺷﺐ ﯾﻠﺪﺍ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺎﯼ ﯾﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺑﮕﯿﺮ … ﺁﻗﻮ ﻣﺎﻡ ﯾﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﺭﻓﺘﯿﻢﺗﺎ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﺷﯿﮑﺴﺘﻦ ﺭﻧﮕﺶ ﻋﯿﻦ ﮔﭻ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﻮﺩ !ﯾﻨﯽ ﺍﯼ 89ﺗﺎ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺳﺮﻣﻮﻥ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﻪ ﺣﺪ ﻣﺮﮒ ﺯﺩﻥ !ﻫﺎ ﻫﺎ ﻫﺎ … ﺩﺍﻏﻮﻧﻢ ﮐﺮﺩﻥ …ﺁﻗﻮ ﺁﺧﺮ ﺷﺐ ﺷﺪ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﯿﺎﯾﻦ ﯾﻪ ﻓﺎﻝ ﺣﺎﻓﻆﻫﻢ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﺎ ﺷﺪ،ﻧﯿﺖ ﮐﺮﺩﯾﻢ،ﮐﺘﺎﺑﻮ ﻭﺍ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﯾﺪﯾﻢﻧﻮﺷﺘﻪ “ ﺧﻮﺷﮕﻼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻗﺼﻦ … ﺧﻮﺷﮕﻼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﻗﺼﻦ …”! ﺁﻗﻮ ﺍﺯ ﺍﻭﺟﺎﯾﯽﮐﻪﺗﻘﺪﯾﺮﻣﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ 4 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺭﻗﺼﯿﺪﯾﻢ ﻣﻬﺮﻩ 12ﻭ 13 ﮐﻤﺮﻣﻮﻥ ﺟﺎﺑﻪ ﺟﺎ ﺷﺪﮐﺒﺪﻣﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻏﺎﻓﻠﮕﯿﺮ ﺷﺪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯾﺸﻮ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﻋﻀﺎ ﻗﻄﻊﮐﺮﺩﻫﭙﺎﺗﯿﺖ w ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﻣُﺮﺩﯾﻢ !ﻫﺎ ﻫﺎ ﻫﺎ … ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯼ “ ﺣﺎﻓﻆ ” ﻣﺎﺭﻭﺗﻮ ﺑﺮﺯﺥ ﮔﯿﺮ ﺁﻭﺭﺩﺍﻧﻘﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺯﺩ ﺍﻧﻘﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺯﺩ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﻣُﺮﺩﯾﻢ …! ﺁﻗﻮ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﻪﺑﺮﮔﺸﺘﯿﻢﺩﯾﺪﯾﻢ ﻣﯿﮕﻦ ﺳﻮﺍﻻﯼ ﺷﺐ ﺍﻭﻝ ﻗﺒﺮ ﻟﻮ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﺍﻭﺟﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺗﻨﻬﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢﮐﻪ 2ﺑﺎﺭ ﻣُﺮﺩﻩ ﺷﺪﯾﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻈﻨﻮﻥ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺍﯾﻨﻢ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻣﻮﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﻤﻮﻧﻮ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺍﺯ 20 ﺷﺪﯾﻢ 0.25 … ﺁﻗﻮ ﺭﻭﺡ ﭘﺪﺭﺧﺪﺍﺑﯿﺎﻣﺮﺯﻣﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﺍﯼ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﺩﯾﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺑﻪ ﺟﻮﻧﻤﻦ !ﻫﺎ ﻫﺎ ﻫﺎ … ﯾﻨﯽ ﭼﻨﺎﻥ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ ﺟﻠﻮ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﺭﻭﺍﺡ ﮐﻪ ﻧﮕﻮ..!!!