همونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اهل خوش گذرونی نیستم... اصلا بلد نیستم... خیلی هنر کنم یه 2 3روز برم انزلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر شما کدومش خوش استایل ترِ؟
یکی از دوستام تو کار پخش قطعات کامپیوتری و موبایل هست ، منم الان یه مدته رفتم پیشش داریم با هم کار میکنیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز که دیدم اینطوری شده اعصابم کفری شد ... مادربورد رو فرستادم رفت ، یه مادربورد نو گرفتم سیستمم رو روش بستم ..
مادربورد خودم که بیاد اینو میگیرم پلمپ میکنم زیر قیمت میدم بره ... 260 تومن رو 240 حساب میکنم ببره
ای آدم زرنگنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرِ من مشکی ـه (sm132)
از همین الان بگم اگه تو جنگ ایران و عربستان شهید شدم بدونید که خون من هیچ مشکلی با کنسرت و موی سر دخترا و دست دادن سیاستمدارا با هم نداره
(sm23)(sm242)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مشکی نیستا یه نوک مدادی فوق العاده ـس (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسش ماههاست که روی والپیپرم جا خوش کرده (sm74)
واقعا؟(sm77) ببخشيد ديگه شوخي نميكنم باهات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي داد اگه امريه بگيري كه 3 ماه هم اضافه خدمت ميخوري ميشه 27 ماه(sm77)نقل قول: