اگه ب بازخورد باشه الان باید آهنگ جنتلمن ساسی جزو ماندگارترین آهنگا باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه ب بازخورد باشه الان باید آهنگ جنتلمن ساسی جزو ماندگارترین آهنگا باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خود من چندتا از اهنگای روزبه بمانی- یکی دو تا از کیان پورتراب - یکی دوتا هم از حجت اشرف زاده خیلی خوشم اومد و خیلی وقته دارم گوششون میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین رو با پیمان موافقم(sm120)
حالا موسیقی به کنار برای تو که شعر مهم بود این اراجیف رو بهترین شعر این مدت میدونی هم عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی حامدی پیداش نیست.. هی این بحثارو میکنی با هم بحثتون میشه ی سری میزارن میرن(sm120)نظر بدین ... از نظر هم خوشتون نیومد ریپلای نکنین.. ریپلای کردین، دیگه هرچی گفتین قهر نکنین(sm120)
جنتلمن ملودی و تنظیمش کاور از رو یه آهنگ هلندیه و اصلانم آهنگ قوی به حساب نمیاد اما خب تا الان بین خیلیا محبوب بوده (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیانو وسط آهنگ حرف نداره ... کم نظیره انصافا ...(sm127)
من کجا گفتم بهترین شعر این مدت بوده؟؟؟؟ من گفتم تو ترانه هایی ک ایمین گفته بود واسه شادمهر این بهترینش بود بهتره نظرم و ی بار دیگه بخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط معرفی اخرشو گوش بده حسین شما هم دانلود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عجب چیز تمیزی بود چه میکس و مستری داشت از آهنگهای شادمهر بهتر بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت آخرش (sm2)