امروز دندونم کشیدم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز دندونم کشیدم (sm81)
اهان یادم اومد بازی ایران ارژانتین کی بود؟ اون شب خونه یکی از رفقا بودیم بعد از فوتبال جی تی ای بازی کردیم... عیکس باکس داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت براش تنگ شده؟ (sm74) باس بذاریش زیر بالشت امشب... نگو نگرفتیش از دکترنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شب نخوابیدم
دو روز هیچی نخوردم
دندون درد امونم بریده بود
دکتر گفت بیا دندونت رو ببین گفتم آتیشش بزنه
فوق العادست با صدای حبیب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی جواب دیگه هم داشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50)
دست مرا از دووور های دوووووووووور میگیری
داری تلو داری تلو از درررررررررد میمیری
خاموش گریه میکنی بر سینه ی دیوار
با بغض روشن میکنی سیگار با سیگاار
مادرم وقتی تو غربت یاد یاران میکنم
عکس ماهت رو همیشه بوسه باران میکنم
مادرم اگه خدا خواست که به خدمت بیام
جان فدای تو به رسم جان نساران میکنم
بوگو جواب دندان شکنت رانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]