ببم جان خوب کانی داری از تایپت معلومه یه سر به من بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببم جان خوب کانی داری از تایپت معلومه یه سر به من بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنی نداره هشتاد سال که چیزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلم خوبیه مقوا نیست ارزش وقت گذاشتن داره
(sm50)
مرسی داداش من مشکلم اهنگ بیس دار نیست.یه ارشیو دارم نصفشو هنوز گوش ندادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام ببینم این سبک خاص دقیقا اسمش چیه.اصن ماشینو فراموش کن رو سبک تمرکز کن(sm2)
خدایی اون که صبح شعرای ناظری رو میزاره یکی دیگه نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه به خودم نگاه نکرده بودم (sm2)نقل قول:
دریوز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به خاطر تو (sm134)(sm120)
ما واسه اینا عنقلاب کردیم که جوان های ما بشینن این موزیک های مقوا را گوش دهند و هد بزنند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا به نیم کیلو باقالی گفته بودم سبکه اینا چیه 100 تا سبک ردیف میکردن برام.از باقالی کمترید(sm2)(sm2)