نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشكالي نداره ميگذره ديگه(sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشكالي نداره ميگذره ديگه(sm134)
نويد از اين صابر بي معرفت چه خبر؟
متاسفانه همزادیم (sm120)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد میشی ...نقل قول:
من صفحات قبل رو نتونستم بخونم. خو چی شد؟ خوب بود به سلامتي.؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاو(sm127)
به خدا خود خدمت مهم نیست برام... این 7ماه بیکاری اذیتم میکنهمن دوست دارم همین فردا برم خدمت هرچه زودتر شرش کنده شه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور میکنی هیچ خبر؟ (sm138) اصلا پبداش نیست! گروه تلگرامم زدیم هیچ پیام نمیده!نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بهت سلام میرسونه میگه تازه شامم تموم شده (sm120)
آدم اینـستا میره افسردگی میگیره...
همه پولدار...
خوشگل...
با کلاس...
ولی تلگرام خوبه!
یه مشت جقی داغون دور همیم
رفتم دادگاه زنه سیبیلاش و موهای دستش از من بیشتره میگه از شوهرم شکایت دارم رفته یه زن دیگه گرفته!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خو لامصب اگه نمی گرفت که به جرم هم جنس بازی می گرفتنش..